Liviu Vârciu i-a luat faţa lui Brenciu, la Antena 1

Horia Brenciu (44 de ani) nu a fost mereu ”Zeul audienţelor”.

Din păcate, cu show-ul “UniPlay Show” nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, fiind înlocuit cu umoriştii Cornel Palade şi Romică Ţociu. Brenciu va reveni pe sticlă de-abia în toamnă, cu un sezon nou din X-Factor, ratând la mustaţă show-ul de karaoke “Za Za Sing”, al cărui amfitrion va fi Liviu Vârciu (36 de ani), concurent la “Te cunosc de undeva”: ”Propunerea de a prezenta «Za Za Sing» a venit din partea unei echipe cu care muncesc de foarte mult timp, coordonată de Mona Segall, şi nu pot decât să mă bucur că s-au gândit la mine, înseamnă că mi-am făcut bine treaba până acum. Iar faptul că e un show de karaoke, în care se cântă live, în care distracţia va fi maximă şi în care câştigătorii vor fi şi premiaţi nu poate decât să mă bucure şi mai mult”, spune Liviu.

S-ar părea că acest show a fost realizat în 2008, la Pro TV, şi atunci se numea “O LaLa” şi a fost prezentat de Andra. Emisiunea „Za Za Sing” e realizată după formatul internaţional ”Singing Bee”.

 

loading...

Citește și

  • Diana Munteanu, Horia Brenciu, emisiune bingo Antena 1, Uniplay Show, Horia Brenciu concert, Școala vedetelor

    Duminica trecută a fost ultima în care Horia Brenciu şi Diana Munteanu au mai făcut echipă la emisiunea de Bingo a Antenei 1, intitulată „Uniplay Show”. Acesta pare a fi primul proiect cu care solistul a dat chix, audienţele fiind sub aştepări. Şefii din Băneasa au adus artileria grea, pe Romică Ţociu şi Cornel Palade.

  • Diana Munteanu, Horia Brenciu, emisiune bingo Antena 1, Uniplay Show, Horia Brenciu concert, Școala vedetelor

    Duminică, 5 februarie, a fost ultima emisiune "Uniplay Show" cu Horia Brenciu (44 de ani) și Diana Munteanu (38 de ani) în rol de prezentatori. Șefii i-au readus la cârmă pe umoriștii Romică Țociu și Cornel Palade, pe care îi vom vedea la treabă din 12 februarie. Fostele gazde continuă însă să facă echipă în afara micului ecran.