Liviu Vârciu, decizie radicală pentru fiica cea mare: „E mai bine așa”

942023_568956983126034_2135520168_n.jpg

liviu varciu
Liviu Vârciu a decis să-și trimită fiica cea mare înapoi la mama sa, la Arad
Foto: Facebook/Vârciu Liviu

Liviu Vârciu a luat o decizie radicală în privința fiicei sale mari, Carmina. După ce a stat cu el mai multe luni, prezentatorul a hotărât să o trimită înapoi la mama sa. Vârciu este de părere că șederea în Arad va fi benefică pentru viitorul ei, în condițiile în care aici, în Capitală, anturajul este diferit.

Carmina este fata pe care Liviu Vârciu o are din relația anterioară cu Amy Teiceanu. Cu toții știm cât de mult iubește prezentatorul copiii și cât este de mândru de fiicele sale, atât cea mare, cât și cea mică, abia venită pe lume anul trecut. Totuși, de dragul Carminei, a decis că este mai bine pentru ea să stea cu mama ei:

„A stat trei luni la mine, a fost la un liceu privat foarte bun, dar anturajul e un pic altfel faţă de cel din Arad. Am decis cu mama ei ca ea să continue acolo studiile, că este şi lângă mama ei, a crescut lângă ea, mama ei e mai dură decât mine, eu o las să facă ce vrea. Eu eram cu notele, nu-mi aduce 6-7 că mă supăr foarte tare. Fata mea e un copil tare bun. Când am decis cu maica-sa că aşa este mai bine pentru ea fata a spus: «nu e niciun fel de problemă», e înţelegătoare”, a declarat Liviu Vârciu, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

 

 

loading...
Loading...

Citește și