Liviu Vârciu a decis când își botează fetița!

varciu_1.jpg

liviu varciu
Liviu Vârciu se pregătește de nuntă?
Foto: Facebook

Va fi bucurie mare în familia lui Liviu Vârciu peste patru luni! Nu se însoară, ci își creștinează fetița. Micuța Anastasia Maria va fi botezată de prietenii artistului.

După experiența nunții cu Adelina Pestrițu, iată că Liviu Vârciu nu vrea să-și pună pirostriile prea curând. Trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu manechinul Aura Călin, iar de patu luni aceasta l-a făcut și tătic. Deși lucrurile merg strună între ei, Vârciu spune pas căsătoriei. Se pregătește însă pentru un eveniment extrem de important, și anume botezul micuței Anastasia Maria, care va avea loc la finalul primăverii.

”Botezul fetiței va avea loc în luna mai. Atunci am hotărât pentru că o să fie cald și ne vom putea desfășura mai bine. Locația va fi probabil Ambasador, unde sunt așteptați în jur de 200 de invitați. Nașii sunt niște prieteni de-ai mei”, ne-a spus Liviu Vârciu. Artistul are experiență cu bebelușii, căci după cum se știe acesta mai are o fiică dintr-o relație. Fiica lui, Carmina, are acum 15 ani și este o adolescentă extrem de cuminte.  

loading...
Loading...

Citește și

  • Liviu Vârciu a început săptămâna cu cea mai frumoasă veste posibilă! Iubita lui, Anda Călin, a adus pe lume o minunăţie de fetiţă. Dacă bruneta experimentează pentru prima dată rolul de părinte, vedeta de la Antena 1 este deja obişnuită cu statutul, având o fetiţă de 15 ani dintr-o relaţie anterioară.

  • Are 36 de ani, două fetițe, o iubită sexy, un serviciu bun și o casă de lux în Băneasa. Parcă nu-ți vine să crezi că este vorba despre Liviu Vârciu, fostul component al trupei “L.A.”, care în trecut cheltuia banii doar pe distracții și pe femei. El însuși a recunoscut, deunăzi, că rolul de tată l-a schimbat total.