Liviu Vârciu, cu fetița la filmările emisiunii lui Nea Mărin. Micuța e adorabilă

liviu-varciu-fetita-filmari.jpg

Liviu Vârciu și Anda Călin au o fetiță minunată
Foto Instagram

Click! a scris deja că Nea Mărin a început fimările pentru noul sezon al reality-show-ului „Poftiți pe la noi! - Poftiți la joc!”, care se filmează la mare pentru Antena 1. După ce primii concurenţi au fost surorile Crudu, alături de Jorge şi Romică Ţociu, acum Nea Mărin are alţi muşterii, iar asistenții lui, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, n-au venit singuri.

În urmă cu o săptâmână au început filmările pentru „Poftiți pe la noi! - Poftiți la joc!” pe Plaja Saturn din Venus.  De data aceasta, vedetele Antenei 1, în frunte cu Nea Marin, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, şi-au instalat cartierul general la un circ, unde încearcă să facă de toate. După ce primii concurenţi au fost surorile Crudu, Ana şi Daniela, alături de Jorge şi Romică Ţociu, săptămâna trecută au venit Ruby – Ana Claudia Grigore, Anda Adam, Dorian Popa şi Cosmin Seleşi. Weekendul trecut, Liviu Vârciu, unul dintre ajutoarele lui Nea Marin, şi-a adus aproape şi un suflet drag, pe fiica lui, Anastasia, de aproape 2 anişori. Solistul şi actorul din „Fructul oprit” a publicat câteva imagini adorabile pe Instagram cu fiica lui, care încearcă să se odihnească probabil într-o pauză de filmare. Se ştie că Liviu Vârciu este un tătic grijuliu, așa că și-a luat şi mândreţea de fetiţă să-i fie aproape la filmări.

varciu-banda.jpg

liviu varciu
Liviu Vârciu și micuța Anastasia, pe plajă
foto: arhiva personala

Ruby a făcut acrobaţii, Dorian Popa dresuri de animale

Tot pe reţelele sociale, pe Instagram, în special, Anda Adam, Cosmin Seleşi, Ruby şi Dorian Popa au publicat imagini cu nebuniile pe care le-au făcut la mare, când Nea Marin i-a pus la treabă. Din păcate, vedetele au primit multe nuieluşe pe spinare de la zbirul emisiunii, iar tot el i-a pus la muncă pe toţi cei de acolo.

dorian_poap_cu_papagalul.jpg

dorian popa
Dorian Popa are și șort de plajă cu "Hatz", vorba pe care el a făcut-o celebră
foto: arhiva personala

În plus, Cosmin Seleşi a făcut toate nebuniile, la fel ca Dorian Popa care s-a pozat şi cu un papagal colorat. Iar Ruby a făcut cascadorii la înălţime şi s-a udat cu furtunul. Parteneră în aceste nebunii i-a fost Anda Adam. În plus, Dorian Popa şi-a anunţat fanii că Nea Marin va avea parte de un spectacol special la Sala Palatului, pe 23 noiembrie, de la ora 19.00, care se va numi „Nea Marin, 50 de ani de joc”.

La eveniment vor participa o mulţime de vedete, cântăreţi de muzică populară, printre care Petrică Mâţu Stoian, Mioara Velicu, Aura şi Săndel Mihai și Gelu Voicu.

Citește și:

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, mesaj dur pentru tatăl ei: «Ai pierdut ceva atât de special»

Motivul pentru care Liviu Vârciu s-a împăcat cu Anda Călin. Ce spun apropiații lor

 

Loading...

Citește și

  • Liviu Vârciu și Anda Călin și-au sărbătorit împăcarea cu o vacanță! Liviu radiază de fericire alături de mama fetiței lui, cu care a decis să formeze din nou un cuplu! Cei doi au ales să își savureze continuarea poveștii lor de iubire într-o vacanță de vis, unde s-au bucurat unul de compania celuilalt și s-au relaxat.

  • Liviu Varciu si Anda Calin

    Liviu Vârciu (36 de ani) nu prea pare să aibă noroc de o relație de durată, însă femeile din viața lui au mare noroc în carieră după relația cu solistul. Adelina Pestrițu, Diana Ştefănescu, cunoscută drept Dana Iguana, dar și Anda Călin sunt doar câteva dintre femeile care și-au făcut debutul în televiziune după ce s-au iubit cu Vârciu.