Liviu Teodorescu la un pas de hipotermie! Cum era să ajungă la spital

liviu_teodorescu.jpg

liviu teodorescu vocea romaniei
Liviu Teodorescu a devenit cunoscut după ce a participat în trecut la "Vocea României"
Foto: Pro TV

Viaţa de artist cere sacrificii, iar Liviu Teodorescu o ştie cel mai bine. Artistul a vrut să-şi impresioneze fanii cu ultimul său videoclip, aşa că s-a lăsat filmat într-o cadă cu apă rece ca gheaţa. Scenele care au durat zeci de minute i-au cam dat dureri de cap la propriu solistului, care s-a resimţit serios după această experienţă.

Liviu Teodorescu este în stare de orice de dragul carierei. Artistul a acceptat să filmeze câteva cadre din videoclipul pentru următorul lui single “Aşa e ea #dulce” într-o cadă cu apă foarte rece, expunându-se unui risc ridicat de hipotermie. Cum şi temperatura de afară era una scăzută, echipa de filmare a luat o pauză pentru a aştepta că artistul să îşi revină şi să poate filma din nou. Din fericite, Liviu nu a avut nevoie de îngrijiri mnedicale şi a mers mai departe ca un profesionist.

liviu teodorescu hipotermie cada apa receZoom
Liviu Teodorescu şi-a pus sănătatea în pericol la filmările ultimului său clip
Foto: arhivă personală

“Au fost nişte secvenţe dificile, dar sunt foarte încântat de rezultat. Am vrut că videoclipul să iasă aşa cum mi l-am imaginat şi am simţit că este un efort pe care pot să îl fac ca în final să iasă ceva frumos”, a spus solistul.

Videoclipul single-ului “Aşa e ea #dulce” va fi lansat în curând. Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului în urmă participării la concursul de talente “Vocea României”. 

loading...

Citește și

  • liviu teodorescu

    Îl ştii din 2011 de la “Vocea României”, de la Pro TV, și din serialul ”Pariu cu viața”, dar cu siguranță nu știi cine este tatăl lui Liviu Teodorescu. Click! ţi-l prezintă pe cel pel care i-a stat alături fiului său şi îl susţine în cariera muzicală. Mircea Teodorescu nu este deloc străin de lumea televiziunii.

  • Solistul pe care îl vedeţi în fiecare sâmbătă în showul transformărilor de la Antena 1, “Te cunosc de undeva”, revine cu un nou videoclip special. Liviu Teodorescu (23 de ani) joacă în “Dor de ea” cu unul dintre membrii familiei sale.

  • liviu teodorescu uite cine danseaza

    Fostul concurent de la „Vocea României” a revenit la Pro TV în competiţia “Uite cine dansează". Liviu Teodorescu i-a pregătit partenerei sale de dans o surpriză, dar nu numai ei, ci şi telespectatorilor.

  • cristina ich liviu teodorescu obsesie videoclip

    Abia ce a ieşit din ringul de dans de la Pro Tv şi a intrat direct în studioul de înregistrări. Liviu Teodorescu se pregăteşte să lanseze cel mai nou single al său, "Obsesie", piesă căreia i-a făcut un videoclip incitant, în rolul principal fiind alături de artist, una dintre cele mai frumoase femei din România, bloggeriţa Cristina Ich, supranumită Angelina Jolie de România.