Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Contestația în anulare a fost respinsă

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și-a aflat pedeapsa
Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare
Foto: Arhiva Click!

UPDATE Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins contestaţia în anulare făcută de fostul preşedinte al PSD, așa că rămâne în închisoare.

Liviu Dragnea ar putea petrec Crăciunul în libertate. Fostul lider PSD are emoţii mari, marţi (10 decembrie), pentru că Instanţa Superemă va judeca contestaţia în anulare depusă de Liviu Dragnea prin care cere să fie achitat de pedeapsa de 3 ani ani şi jumătate din dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

Liviu Dragnea are marţi întâlnire cu magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Pocesul fostului lider PSD prin care acesta încearccă să scape de pedeapsa de 3 ani şi jumătate de închisoare a început la ora 09.00, anunţă Antena 3. Acesta este al doilea termen al contestaţiei depuse de Liviu Dragnea. Data trecută procesul a fost amânat la cerinţa fostului preşedinte al social-democraţilor care a cerut să i se permită angajarea unui avocat care să-l apere în acest proces. 

dragnea.jpg

liviu dragnea instanta superma
Aşa arată acum Liviu Dragnea după cinci luni de închisoare
foto: captură video Antena 3

Fostul lider al social democraţilor beneficiază de aceasta cale extraordinară de atac după motivarea Curţii Constituţionale pe completele specializate de la Instanţa Supremă.

Liviu Dragnea îşi ispăşeşte pedeapsa la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman. A stat în perioada de carantină de 21 de zile și a fost dus în cea mai bună celulă, în care a mai ”locuit” și Adrian Năstase. Cum a aflat că la Rahova considerat penitenciar de tranzit s-a amenajat un pavilion pentru persoane private de libertate cu regim protejat, Dragnea a optat pentru a nu se muta. Deși celula are patru paturi, când a venit a stat singur iar acum îl are coleg pe fostul șef al Fiscului, Sorin Blejnar. Cei doi stau toată ziua la taclale și se plictisesc unul cu altul, având în vedere că au statut de deținuți cu regim închis. Pe etaj cu ei stă un alt deținut celebru, Radu Mazăre, cu o pedeapsă mult mai mare, nouă ani de închisoare tot în regim închis, dar care s-a acomodat cu locul mult mai bine și are trei colegi de cameră: doi turci și un român.

 

Citeşte şi:

 

Cum a trecut prima lună de închisoare pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, după condamnare: «Am asistat la o execuție în masă». Își păstrează toate funcțiile

Loading...

Citește și

  • Liviu Dragnea și Irina Tănase, iubita lui, au arătat mereu în public că se iubesc

    Liviu Dragnea (56 de ani) este în pușcărie de 25 de zile. În tot acest timp s-a văzut cu iubita tinerică de câteva ori însă nu au putut face sex. La camera intimă au dreptul doar deținuții căsătoriți, după ce șeful de penitenciar le aprobă cererea.

  • Preşedinte al Camerei Deputaţilor, preşedintele partidului aflat la putere, fost ministru şi preşedinte de Consiliu Judeţean, actual deţinut. Cariera lui Liviu Dragnea (56 de ani) s-a încheiat, luni, 27 mai, la ora 13.50, când magistraţii au decis: 3 ani şi 6 luni, închisoare cu executare. Au fost 16 ore care i-au schimbat viaţa unuia dintre cei mai controversaţi oameni politici din România. Duminică seara a aflat că a pierdut puterea, iar luni la prânz, libertatea.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1