Finala X Factor 2018 Bella Santiago a câștigat concursul

finala-x-factor-romania-live-cine-a-castigat-finala-x-factor-romania-live-498435.jpg

finala-x-factor-2018
X Factor 2018 își desemnează câștigătorul duminică, 2018
Foto: Antena 1

Duminică, 23 decembrie, trofeul X Factor își găsește proprietar, iar marele câștigător va pleca acasă cu 100.000 de euro și cu admirația telespectatorilor care i-au acordat votul de încredere. Click! urmărește cum se desfășoară competiția și vă informează despre cele mai importante momente ale serii!

untitled.png

Bella Santiago și-a adus aminte de copilărie, interpretând melodia Cine m-a făcut om mare
Sursa foto Capura video
Bella Santiago și-a adus aminte de copilărie și de jocurile acesteia datorită Deliei, căci au interpetat melodia Cine m-a făcut om mare. 

 

Pentru al doilea moment al serii, Ioana s-a bucurat de ajutorul lui Jeremy Ragsdale câștigătorul ediției X Factor de anul trecut. Carismaticul american este de părere că Ioana are un timbru aparte și se declară încântat că are ocazia să cânte cu tânăra. Nici Ioana nu este indiferentă față de Jeremy. Din contră, adolescenta îl admiră nespus pe Jeremy și îl descrie ca fiind unul dintre idolii săi.

Cristian Moldovan și mentorul său, Carlas Dreams au cântat melodia Până la sânge. Emoțiile lui Cristian au fost vizibile și au putut fi sesizate în interpretarea stângace. Din fericire, antrenorul său l-a susținut pe parcursul piesei și l-a încurajat. Competiția este una strânsă, între experiența unora dintre participanți și dorința de evoluție a altora. 

Marea finală a fost deschisă de către concurenții care au ajuns în această etapă. Ei au cântat un colind alături de simpaticii prezentatori Vlad Drăgulin și Mihai Bendeac. După ce colindul a fost interpretat cu multă voie bună, Vlad Drăgulin a prezentat regulile potrivit cărora se desfășoară finala și a poftit-o în scenă pe Ioana, alături de mentorul său, Ștefan Bănică. 

Următoarea care a urcat pe scena X Factor a fost frumoasa concurentă a Deliei, Bella. Aceasta s-a pregătit intens pentru cele două numere din seara de duminică și este preferata Deliei, dar și a lui Horia. Brenciu are numai cuvinte de laudă și consideră că Bella transmite spectacol prin fiecare por. 

Cea de-a doua elevă a lui Ștefan Bănică a avut un ajutor de nădejde în persoana Luminiței Anghel. Doinița are o voce de excepție deși are doar 16 ani. Adolescenta poate cânta cinci octave și este supranumită Mariah Carey a României. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1