Lino Golden, despre depresia suferită în trecut: „M-am rugat foarte mult”

171580232_354568245972637_3288836735751541378_n.jpg

Lino Golden a vorbit despre depresie
Foto Instagram

Lino Golden și-a deschis sufletul și a ppovestit despre unele dintre clee mai grele perioade din viața sa, atunci când acesta suferea de depresie. Artistul care a devenit cunoscut pentru hitul „Panamera” a dezvăluit cum a reușit să se vindece de această boală.

Lino Golden a recunoscut că a suferit ani buni de depresie, mai ales din cauza kilogramelor multe pe care le avea în plus, lucru care și-a pus foarte mult amprenta asupra psihicului său. Artistul a reușit totuși să treacă cu bine peste traumele din copilărie, iar acum se bucură de un succes fulminant. Dar iată cum a reușit să se vindece. 

Radu Cârstea, cunoscut sub numele e scenă - Lino Golden - a avut o ascensiune la care mulți doar visează. Dar iată că până să ajungă aici, drumul său nu a fost ușor, iar depresia care l-a lovit încă din anii copilăriei, mai ales că devenise și o victimă sigură a bullying-ului, și-a pus serios amprenta asupra lui. Artistul a reusit să depășească clipele dificile prin multă rugăciune. 

„Sincer să fiu, m-am rugat foarte mult. Am făcut foarte mult sport, sportul ajută foarte mult la chestia asta”, a spus artistul pe Instagram, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri.

„Tatăl meu a fost muzician, ambii unchi ai mei sunt muzicieni. M-a dus tata la șase ani să vadă dacă am ureche muzicală, pur și simplu, a cântat niște note la pian să vadă dacă puteam să le produc. Și-a dat seama că am ureche muzicală, am făcut liceul de muzică, am dat de rap, m-am făcut rapper”, a mai povestit Lino, când a fost întrebat depsre drumul spre succes.

Alex Velea, „tatăl adoptiv” al lui Lino Golden, după scandalul dintre cei doi

Alex Velea și Antonia s-au arătat dezamăgiți de faptul că Lino Golden i-ar fi trădat și ar fi făcut pace cu Abi Talent, pe care acum îl și consideră prieten. Mai mult, neînțelegerile dintre cele două tabere ar dura de luni bune. Alex și Antonia i-au transmis mesaje publice tânărului cântăreț, fix de ziua sa de naștere, prin care au dat de înțeles că nu se așteptau să îi trădeze.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, tu ți-ai băgat frații la „înaintare” după ce i-ai „îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii, cu acest boschet de preerie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Ig. La mulți ani, Șerpișorule. Aaa și apropo, nu s-a încheiat nimic, abia acum începe!”, a scris Alex Velea pe rețelele de socializare.

 

Loading...
 
 

Citește și