Liliana Mocanu din „Las Fierbinţi” a împlinit vârsta de 50 de ani şi 30 de ani de carieră

liliana-mocanu-sotie-firicel-las-fierbinti.jpg

sotie firicel
Interpreta nevestei lui Firicel (Toma Cuzin), din celebrul serial “Las Fierbinţi”, este actriţă la Teatrul “Constantin Tănase”

Actriţa Liliana Mocanu care îi dă viaţă nevestei lui Firicel din serialul „Las Fierbinţi” (PRO TV) şi una dintre vedetele de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” împlineşte pe 22 mai vârsta de 50 de ani de viaţă şi 30 de carieră. Este vorba de Liliana Mocanu, o femeie puternică, actriţă care a reuşit să-şi construiacă o carieră atât în teatru și film, cât şi în televiziune. Artista ne-a povestit câteva dintre secretele ei.

De multe ori actorii încearcă să-şi ţină viaţa particulară departe de ochii indiscreţi ai publicului. Iată că îndrăgita actriţă Liliana Mocanu pe care aţi văzut-o de multe ori la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” și la Circul Metropolitan sau în rolul nevestei lui Firicel din serialul „Las Fierbiniţi” (PRO TV), şi-a deschis sufletul pentru cititorii Click.ro.

Liliana Mocanu a fost sărbătorită în emisiunea Corinei Chiriac, la Național TV

Actriţa Liliana Mocanu a împlinit pe 22 mai vârsta de 50 de ani de viaţă şi 30 de carieră. Ea este mereu prezentă în viaţa spectatorilor la teatru, circ și în cinematografe, dar şi a telespectatorilor care o urmăresc în serialul „Las Fierbinţi”, unde o interpretează pe năbădăioasa soţie a lui Firicel (Cuzin Toma). „Zilele trecute am fost invitată la emisiunea Corinei Chiriac, «Opriţi timpul», de la Naţional TV, unde am fost sărbătorită. Acolo criticul de film Irina Margareta Nistor a vorbit foarte frumos despre mine”, a spus actriţa. La un moment dat, criticul a făcut o glumă şi a spus «că ar trebui să vi se dea dispensă de la Patriarhie pentru că aţi jucat numai neveste în mai toate filmele pe care le-aţi făcut»”.

nevasta_lui_firicel.jpg

Liliana Mocanu o interpretează în “Las Fierbinţi” pe soţia lui Firicel (Cuzin Toma).

Liliana Mocanu: „Fiica mea e curcubeul din viața mea”

Liliana Mocanu este foarte mulţumită de viaţa ei. „Fiica mea, Ana, a făcut 12 ani, e născută în aceeaşi lună cu mine şi e curcubeul din viaţa mea. Sunt fericită că mama are 83 de ani şi tata 88 de ani şi sunt bine, sănătoşi. Sunt împlinită sufleteşte şi am timp să le fac pe toate deşi am un program extrem de încărcat. Nu ştiu ce va veni, nu vorbesc niciodată despre proiectele mele înainte de a se realiza şi sunt superstiţioasă. Viaţa mea a luat o altă întorsătură acum opt ani când am intrat în echipa serialului «Las Fierbinţi» şi de atunci lucrăm împreună. Acum suntem în pauză, dar vom începe în curând filmările sezonului 16 al serialului”, ne-a povestit actriţa Liliana Mocanu care de ziua ei a fost invitată şi „La Măruţă” (PRO TV), unde şi-a prezentat fiica pe care o iubeşte nespus.

De ziua ei, Liliana Mocanu a primit sute de mesaje

Actriţa Liliana Mocanu a primit sute de mesaje pe pagina ei de socializare şi spune că este fericită cu viaţa pe care o are. Am vrut să ştim cum s-a hotărât să se facă actriţă. „Știam de mică ce vreau să fac, că vreau să devin actriţă şi cine mă întreba asta îi spuneam. Poate pentru că atunci, în anii aceia în care erau doar două ore de program la televizor, am putut să văd filme precum «Casablanca» sau «Pe aripile vântului» şi m-am îndrăgostit de decoruri, scene şi personaje. Apoi am devenit şi eu la rândul meu parte de poveste”, ne-a mai spus actriţa.

Citește și:

Secretele actriţelor din «Las Fierbinţi»

Ce actor din „Las Fierbinţi” a devenit tătic în mare secret

Loading...

Citește și