Lili Sandu și iubitul, pe jumătate dezbrăcați, par gata de «nebunii»

lili1.jpg

lili sandu iubit
Lili Sandu nu-și mai ascunde iubitul
Foto: arhivă personală

Lili Sandu (37 de ani) nu-și mai ascunde relația, așa cum o făcea vara trecută, atunci când fotografii Click! a surprins-o pe litoral cu un nou bărbat. Se iubește cu mai tânărul Silviu Tolu (25 de ani) și pace. Cu adevărat pace, căci cei doi sunt nedezlipiți și își afișează dragostea în public, în viața reală, dar și pe rețelele sociale.

Cea mai recentă imagine publicată de fosta concurentă de la “Ferma Vedetelor” pe rețelele sociale surprinde un moment “încins”. Lili și iubitul ei, pe jumătate dezbrăcați, se ating suav și senzual. Cântăreața stă cu fundul pe blatul de bucătărie, cu un tricou lejer care-i cade pe un umăr, iar iubitul ei este la bustul gol.

Cei doi par rupți dintr-o revistă sau gata-gata de un moment romantic. Imaginea a fost publicată de Ziua Îndrăgostiților, semn că Silviu și Lili au sărbătorit pasiunea și dragostea dintre ei în mod corespunzător.

lili_sandu.jpg

lili sandu iubit
Lili și Silviu, într-o imagine fierbinte din bucătărie
Foto: arhivă personală

 

Silviu este cel mai de succes model masculin român, fiind inclus în TOP 100 cele mai influente modele ale lumii de către revista CLIENT, pe poziția 28. Cunoscut pentru cele 6 campanii principale consecutive ale brandului GUESS, modelul a realizat de asemenea campanii pentru branduri precum LONGCROFT, Garnier și DRYKORN. În plus, este și blogger.

Loading...
 
 

Citește și

 • lili sandu iubit

  Lili Sandu (37 de ani) s-a chinuit ceva timp să-l țină “la secret” pe iubitul ei, modelul internațional Silviu Tolu (25 de ani), asta până când a fost nevoită să dea cărțile pe față. Fotografii Click! i-au surprins pe cei doi, în această vară, pe litoralul românesc, așa că relația nu a mai putut fi negată sau ținută departe de ochii curioșilor.

 • lili sandu iubit

  Deconspiraţi de Click! că au o relaţie amoroasă, actriţa Lili Sandu (37 de ani) şi manechinul Silviu Tolu (25 de ani) nu se mai ascund şi îşi etalează iubirea pe reţelele de socializare.

 • lili sandu

  Lili Sandu a pus mâna pe un tinerel cunoscut pe plan internațional. Ea are 37 de ani, el, 25 de ani, dar dragostea lor este mare, așa că "porumbeii" fac risipă de gesturi tandre și petrec zile fericite în tot felul de destinații din toată lumea.

 • lili sandu silviu tolu

  Lili Sandu (37 de ani) a pus mâna pe un tinerel frumos foc și cunoscut pe plan internațional. Silviu Tolu este model de talie mondială, are doar 25 de ani și niște ochi care au cucerit-o pe fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor". Discretă cu relația sa, Lili nu a lăsat dovezile de dragoste să circule în voie pe Internet, acolo unde publică tot felul de poze din vacanțe, dar iubitul ei nu s-a abținut și a arătat lumii întregi că o are la inimă pe actriță.