Lili Sandu a schimbat bărbații ca pe «șosete»

12-13-vedete-15fsdf.gif

În prezent, Lili Sandu are o relaţie cu fotomodelul Silviu Tolu, cu 11 ani mai mic decât ea
Citeste tot despre: 

Are o inimă mare, iar asta o confirmă şi numărul de bărbaţi cu care Lili Sandu s-a afişat de-a lungul vremii. Deşi a bifat numeroase relaţii, ea nu a ajuns la altar cu niciunul, indiferent dacă pretendenţii au fost săraci lipiţi pământului ori putred de bogaţi.

La 37 de ani, Lili Sandu se pare că şi-a găsit liniştea alături de Silviu Tolu (25 de ani), alias ”Elvis Presley de România”, fotomodelul în compania căruia fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă în Vama Veche. Însă până să-l întâlnească, şatena a avut o perioadă extrem de agitată, ”scăldată” în escapade, aventuri, relaţii care s-au consumat în doar câteva luni. Cea mai cunoscută relaţie a artistei a fost cea cu Bogdan Stelea, care a durat din 2000, până în 2005. După ce s-a despărţit de acesta, Lili s-a ”răcorit” cu Răzvan Fodor, apoi  cu Bogdan Ionescu ”Syda” (actualul soţ al Elenei Băsescu), în Dubai. A venit rândul lui Michele Nusco, un italian cu afaceri în imobiliare şi mobilă în România. După macaronar, a urmat  alt bogătaş, un anume Mark Chouraqui, fiul unuia dintre cei mai puternici şi bogaţi oameni de afaceri din Elveţia. În 2009, a schimbat direcţia spre Londra, şi s-a iubit patru luni cu chirurgul britanic James, apoi s-a reorientat spre machedonul Sorin Bacula, afacerist stabilit la Los Angeles.

În 2011, Lili a marcat o aventură cu fostul iubit al actriţei Halle Berry, modelul canadian Gabriel Aubry. Aventura s-a consumat rapid, căci după el, Lili l-a bifat pe polonezul Lukasz Szukala- fost jucător al echipei FC Steaua Bucureşti. Amorul  lor s-a stins după câteva luni, iar în 2014 ea a ”marcat” la tenismenul Horia Tecău. Deşi  perioada de după Bogdan Stelea a fost extrem de agitată, iată că şi înainte de el, Lili a fost la fel de neastâmpărată. În 1993, la 14 ani, se săruta cu Paul  ex-membru al trupei Gaz pe Foc, iar în 2007, Mihai Onilă de la Axxa a dat din casă:”Ne-am cunoscut prin 1997. Mi-a zis că e virgină şi prima noapte s-a consumat la mine acasă”, spunea Onilă. După el, în palmares, a ajuns Călin Goia, solistul trupei Voltaj, cu care solista s-a iubit vreme de trei ani. În 1999, pe când cânta în trupa Trinity, Lili s-a iubit, cu Tudor Sişu, rapperul din trupa ” La Familia”.  

Loading...

Citește și

  • lili sandu silviu tolu

    Lili Sandu (37 de ani) a pus mâna pe un tinerel frumos foc și cunoscut pe plan internațional. Silviu Tolu este model de talie mondială, are doar 25 de ani și niște ochi care au cucerit-o pe fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor". Discretă cu relația sa, Lili nu a lăsat dovezile de dragoste să circule în voie pe Internet, acolo unde publică tot felul de poze din vacanțe, dar iubitul ei nu s-a abținut și a arătat lumii întregi că o are la inimă pe actriță.

  • Fosta solistă a trupei Trinity iubeşte din nou cu patos, iar dacă majoritatea curtezanilor erau mai ”copţi” decât ea, iată că cel cu care Lili Sandu (37 de ani) împarte acum dormitorul are doar 25 de ani. Cei doi s-au afişat împreună sâmbătă noapte, la un local din staţiunea Vama Veche, unde s-a încins un chef pe cinste.