Lili Sandu a prins buchetul, dar a fost eliminată de la fermă! Se mărită?

lili_sandu_buchet.jpg

lili sandu ferma vedetelor buchet mireasa nunta lili sandu se marita
Lili Sandu a prins buchetul cu flori de câmp al miresei
foto: Pro Tv

La finele a trei luni de muncă, Lili Sandu a părăsit ferma, dar nu a plecat cu mâna goală. Nunta pe care vedetele s-au mobilizat să o organizeze ca la carte, în Cipru, i-a dat prilejul şatenei să pună mâna pe buchetul miresei. În popor, se spune că cea care reuşeşte să prindă buchetul este următoarea pe listă la căsătorie.

Veselia s-a încins în fermă după slujba religioasă plină de emoţie a celor doi miri. Microfonul a migrat pe rând de la Saveta, la Maria şi chiar la Marcel, iar bucuria şi dansul au cuprins întreagă fermă, oferindu-le o aminitre unică. Această nuntă a încununat atât eforturile concurenţilor de-a lungul competiţiei, cât şi faptul că au reuşit să ducă la bun sfârşit misiunea principală primită la intrarea în casă, aceea de a redă strălucirea fermei în care se organizau nunţi odinioară. 

lili_buchet.jpg

lili sandu ferma vedetelor buchet mireasa nunta lili sandu se marita
Actriţa a ieşit din cursa pentru cei 50.000 de euro, dar a plecat acasă cu buchetul miresei
foto: Pro Tv

Tensiunile au atins cote maxime atunci când concurenţii au votat rând pe rând cine trebuie să plece acasă. A fost egalitate între Vasile şi Lili, dar Elena Lasconi a înclinat balanţa în favoarea lui Vasile. Astfel, Lili a părăsit emisiunea, dar s-a ales cu buchetul de flori de câmp al miresei, ceea ce se anunţă dacă ar fi să dăm crezare tradiţiei, un mare câştig pentru ea. 

Cu cine s-a iubit Lili Sandu

Ultimul iubit celebru al divei de la Los Angeles este tenismenul Horia tecău, dar înainte să devină celebră actriţa şi cântăreaţa s-a iubit cu Şişu, jumătatea fostei trupe La familia, dar şi cu Paul Panait de la Gaz pe Foc. În 2008, Mihai Onilă, membru trupei AxxA povestea detalii picante depre Lili Sandu. Vedeta a fost iubita lui Călin Goia timp de trei ani, iar în 2000 ea a avut o relaţie de şase ani cu fotbalistrul Bogdan Stelea, despre care Lili a spus că a fost "dragostea vieţii ei". Fosta concurentă de la fermă se pare că ar fi avut o idilă şi cu Bigdan Ionescu, actualul soţ al Elenei Băsescu, dar şi cu un prieten al fostului bărbat al Mariei Marinescu, francezul Frank Colin. Şi despre fotbalistul polonez Lukasz Szukala s-ar fi zvonit că i-ar fi trecut prin aşternuturi, însă relaţia lor nu a mers.     

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1