Lili Sandu a plecat la coada vacii în ținută de 2.000 €

13-vedetzixizxe-1.jpg

Lili Sandu şi-a umilit colegii cu geanta şi cizmele de lux, la plecarea în Cipru, unde va filma, timp de trei luni, pentru show-ul «Ferma vedetelor» (PRO TV)
Citeste tot despre: 

Actriţă, dar şi fostă solistă a trupei Trinity, Lili Sandu a prins un contract baban cu PRO TV, după luni bune de şomat. Numai că a pornit cu stângul la show-ul ”Ferma vedetelor”, căci colegii ei de suferinţă au cam ridicat din sprânceană când au văzut-o îmbrăcată, la plecarea în Cipru, ca din reviste.

Lili Sandu (36 de ani) revine în televiziune, în calitate de concurentă a show-ului “Ferma vedetelor”, care se filmează la o fermă din Cipru, şi care va fi difuzat, de PRO TV, începând cu 22 februarie. Vedeta se vede nevoită, pentru acest concurs, să lase deoparte fiţele şi să încalţe cizme din cauciuc, pentru munca din ogradă. Dar merită efortul, căci fiecare săptămână de şedere la fermă îi va rotunji vedetei conturile cu 1.500 de euro.

Înainte de a trece la salopeta de lucru, Lili a ţinut să-şi etaleze ţinutele de lux, la plecarea din România, comportându-se, pe Aeroportul “Henri Coandă”, ca o divă. Cocoţată pe tocuri şi îmbrăcată într-o fustă obraznic de scurtă, ea a atras privirile admirative ale turiştilor, dar şi invidia colegelor de suferinţă, îmbrăcate modest. Ea s-a fălit cu  achiziţiile de lux, în valoare de peste 2.000 de euro, adică geanta Louis Vuitton, în valoare de 1.450 de euro, cizmele, din colecţia celebrei Isabel Marant, pe care a dat în jur de 450 de euro, plus geaca de 100 de euro.

Actriţa şi-a luat însă cu ea, la drum, şi fiţele de Los Angeles, unde, în perioada 2011-2014, a studiat actoria. Surse de pe platourile de filmare ale emisiunii ne-au povestit că Lili povesteşte obsesiv despre luxul în care s-a lăfăit în America, dar şi despre performanţele ei profesionale de peste Ocean. La intrarea în concurs, senzuala brunetă a cam suferit când a aflat că bagajul ei trebuie să conţină doar: 2 perechi de încălţăminte, o pereche de papuci de casă, 2 geci, 4 pantaloni, rochii sau fuste, 4 obiecte de lenjerie intimă, o pijama, 4 perechi de şosete, 3 bluze, pulovere sau hanorace, 4 tricouri, un costum de baie, o pereche de mănuşi, 2 căciuli, un prosop, pasta de dinţi şi un şampon.

13-vedezxczcte-3.jpg

Iulia Vantur
Iulia Vantur

Click! spune

Anul acesta, vor trudi la „Fermă”: Ami, Sorana Mohamad, Saveta Bogdan, soții Mirela Constantin și Marcel Toader, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Mircea N. Stoian, luptătorul K1 Benny Adegbuyi, Viorel Şipoș, Lili Sandu și fosta concurentă de la “MasterChef”, Anda Ghiță.

Iulia Vântur se distrează în Cipru, Salman Khan, în India

13-vedete-saasalman-priety.jpg

Salman, foarte vesel în compania frumoasei Preity Zinta

Când nu munceşte pentru „Ferma vedetelor”, prezentatoarea emisiunii, Iulia Vântur (35 de ani), se relaxează plimbându-se pe malul mării, cel mai probabil în oraşul Larnaca, situat în apropierea fermei unde vedeta  filmează. Cum nici acolo nu este foarte cald, Iulia e văzută mai tot timpul înfofolită.

În timp ce ea se află în Cipru, iubitul ei, actorul indian Salman Khan (50 de ani), a fost la ziua frumoasei actriţe Preity Zinta. 

El a fost surprins foarte vesel în compania acesteia. De asemenea, actorul a făcut o vizită surpriză în platoul unde filma fosta sa iubită, Katrina Kaif, împreună cu care a fost văzut tot mai des în ultima vreme.

 

Loading...

Citește și

 • Florin Raţă

  Au început filmările pentru cea de-a doua ediţie a emisiunii "Ferma Vedetelor", iar cei 12 concurenţi au emoţii mari. Sunt departe de casă şi deşi au avantajul unor temperaturi pritenoase în Cipru, vor avea bătăi de cap la capitolul mâncare. Nea Raţă a cunoscut vedetele care se întrec pentru titlul de "fermierul anului" şi ştie deja cine are cele mai mari şanse de a ajunge până în cursa finală.

 • iulia vantur

  12 vedete își iau zborul spre ferma din Cipru luni, 18 ianuarie. Pregătirile pentru cel mai nou sezon al reality show-ului ”Ferma Vedetelor” au intrat, așadar, în linie dreaptă. Totul se întâmplă mai devreme anul acesta, pentru că PRO Tv a fost nevoită să anuleze un program filmat deja cap-coadă. Chiar dacă organizatorii au încercat să țină secretă data difuzării show-ului, un concurent s-a dat de gol pe pagina personală de Facebook.

 • iulia vantur nea rata cipru ferma vedetelor

  "Ferma Vedetelor", sezonul doi, va fi difuzată la PRO Tv începând cu 22 februarie, adică la o lună după ce echipa de filmare și cei 12 concurenți și-au început sejurul cipriot. Se pare că vedetele vor sta departe de țară trei luni, până la sfârşitul lui martie. Iulia Vântur, Nea Raţă şi fermierii au luat deja primul contact cu peisajul din Cipru, care se pare că este mult mai prietenos decât cel de la vechea fermă din Cocani, judeţul Dâmboviţa.

 • ferma vedetelor

  Forfotă mare luni după-amiază (18 ianuarie) la aeroportul Otopeni, căci concurenţii de la „Ferma vedetelor” şi-au “luat zborul” către Cipru, ţara în care se va filma cel de-al doilea sezon al emisiunii. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins vedetele în timp ce se îmbarcau.

 • Concurenţii îi ştim, locul de filmare nu mai e un secret, misterul legat de prezentatoare a fost desluşit. Click! îţi spune însă lucruri neştiute despre cel de-al doilea sezon al show-ului “Ferma vedetelor”, realizat în Cipru şi prezentat de Iulia Vântur.

 • ”Ferma vedetelor”, raiul pe pământ pentru Octavian Strunilă! Actorul, care nu mai scapă de datorii, după ce a făcut un credit şi a rămas şi fără casă, are şanse să se pună pe picioare, odată cu plecarea în Cipru, pentru că a semnat un contract extrem de avantajos cu Pro TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1