Lili Sandu, mai îndrăgostită ca niciodată. Ce declarații face!

lili_sandu.jpg

lili sandu
Lili Sandu se menține sexy pentru iubitul ei
Foto: arhivă personală

Lili Sandu a pus mâna pe un tinerel cunoscut pe plan internațional. Ea are 37 de ani, el, 25 de ani, dar dragostea lor este mare, așa că "porumbeii" fac risipă de gesturi tandre și petrec zile fericite în tot felul de destinații din toată lumea.

Au bifat împoreună diverse stațiuni de pe litoralul românesc, dar s-au distrat și în Turcia, Cuba sau Franța. Deși până când nu au fost surprinși de fotografii Click!, la mare, împreună, Lili nu i-a dezvăluit identitatea celui care i-a furat inima, acum, rețelele sociale sunt pline cu dovezi de iubire. 

Ba mai mult, fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor" nu se mai ține departe nici de declarațiile de dragoste și recunoaște că se află în cea mai bună perioadă a vieții, măxcar din punct de vedere sentimental: "Nu am fost niciodată atât de fericită", a scris Lili Sandu în dreptul unei fotografii în care Silviu Tolu, model internațional, o sărută drăgăstos și amândoi privesc spre infinitul mării.

lili_sandu_iubit.jpg

lili sandu iubit
Lili și Liviu se iubesc cu foc
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • lili sandu

    La mare, la soare, fetițele sunt goale! Refrenul e vechi, dar mereu actual. Cum vine vara, cum vedetele noastre simt nevoia să se laude cu trupul îndelung lucrat la sală toată iarna și cu bustul atent șlefuit de chirurgul estetician. E și cazul lui Lili Sandu, care a arătat aproape tot pe contul ei de Instagram.

  • Are o inimă mare, iar asta o confirmă şi numărul de bărbaţi cu care Lili Sandu s-a afişat de-a lungul vremii. Deşi a bifat numeroase relaţii, ea nu a ajuns la altar cu niciunul, indiferent dacă pretendenţii au fost săraci lipiţi pământului ori putred de bogaţi.

  • lili sandu silviu tolu

    Lili Sandu (37 de ani) a pus mâna pe un tinerel frumos foc și cunoscut pe plan internațional. Silviu Tolu este model de talie mondială, are doar 25 de ani și niște ochi care au cucerit-o pe fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor". Discretă cu relația sa, Lili nu a lăsat dovezile de dragoste să circule în voie pe Internet, acolo unde publică tot felul de poze din vacanțe, dar iubitul ei nu s-a abținut și a arătat lumii întregi că o are la inimă pe actriță.

  • Fosta solistă a trupei Trinity iubeşte din nou cu patos, iar dacă majoritatea curtezanilor erau mai ”copţi” decât ea, iată că cel cu care Lili Sandu (37 de ani) împarte acum dormitorul are doar 25 de ani. Cei doi s-au afişat împreună sâmbătă noapte, la un local din staţiunea Vama Veche, unde s-a încins un chef pe cinste.