Lili Sandu, însărcinată în 3 luni: «O şansă la o sută! Nu a mai fost nevoie să facem fertilizare in vitro»

lili_si_silviu.jpg

lili sandu silviu tolu
Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu de 4 ani și jumătate
foto: arhiva personală

Acum se explică reacția pe care a avut-o Lili Sandu când a arătat tuturor că se "sufocă" de fericire cu testul de sracină în mână. Avea doar o șansă dintr-o sută să poată să conceapă un copil în mod natural, tocmai de aceea a acceptat și varianta de a face fertilizare în vitro. În decembrie 2019, chiar cu două săptămâni înainte de sărbători, Lili Sandu și Silviu Țolu au primit cel mai frumos cadou de la Moș Crăciun, vestea că vor deveni părinți și cel mai important pe cale naturală.

Lili Sandu (40 de ani) este însăcrcinată în 13 săptămâni și abia trecută cu bine de primul semestru de sarcină, șatena s-a și grăbit să dea vestea. Este și de înțeles de ce a procedat așa, după mult timp în care s-a luptat cu infertilitatea, ba chiar a luat în calcul o procedură de fertilizare in vitro.

Lili Sandu şi iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, Silviu Ţolu, sunt însă acum în al nouălea cer. Anunțul sarcinii a fost făcut de vedetă pe Instagram, de Ziua Îndrăgostiților, într-un clip în care a uimit cu lacrimile de fericire care îi curgeau pe obraji la aflarea veștii.

Speculaţii privind sarcina existau de ceva timp întrucât ultima fotografie încărcată de Lili în mediul online o înfăţişează purtând o bluză prin care se poate observa cu lejeritate burtica de gravidă. Acum nu mai există niciun dubiu și ici șatena nu are de ce să se mai ascundă, căci trăeiște cea mai fericită perioadă a vieții ei. 

Lili Sandu: "Eram dărâmată când mă întreba cineva de ce nu fac un copil"

Lili Sandu s-a rugat mult pentru a deveni mamă, iar vestea pe care abia aștepta să o împărțălească cu toată lumea o face extrem de fericită.

"Numai eu știu ce era în sufletul meu la fiecare comment din rețelele de socializare în care eram trasă la răspundere: Nu faci și tu un copil? Ce mai aștepți la vârsta ta? Eram dărâmată și cu toate astea undeva în sufletul meu nu-mi pierdusem speranța și încrederea în Dumnezeu. O bună prietenă îmi sugerase să citesc Vindecarea Sufletului scrisă de S.N. Lazarev și asta a fost pentru mine acel moment când am realizat puterea lui Dumnezeu. Începusem să mă rog și mă detașasem de toate gândurile, analizele, perpectivele pe care le aveam, agațându-mă doar de iubirea pentru Dumnezeu.

Următoarele analize erau îmbucurătoare și deja trecusem la planificarea unei fertilizări în vitro care ne doream să aibă loc undeva prin februarie-martie și nu era nevoie de un donator. Eram atât de fericiți încât chiar dacă pe mine mă cam speria ideea și tot procesul acesta al FIV (injecții cu hormoni etc), speranța că vom avea un copil era mai presus de orice frică. Cred că, cumva sentimentul asta de relaxare și încredere se datora și domnului doctor Andreas Vythoulkas, căruia îi vom fi recunoscători toată viața (...) Știți proverbul "Viața bate filmul}? În dimineața zilei de 15 decembrie, cu un test de sarcină în mână plângeam de fericire, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru acest miracol pe care eu și Silviu îl primisem în dar. Fără a mai fi nevoie să trecem prin procesul FIV, am rămas însărcinată în mod natural", a mărturisit Lili Sandu pe blogul personal

Lili Sandu s-a logodit cu Silviu Țolu de ziua ei de naştere

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, Silviu Țolu, cu care se înțelege de minune. În timpul unei escapade romantice la Istanbul, modelul internațional i-a adresat marea întrebare fostei "faimoase" de la Exatlon.

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au cunoscut în Istanbul

Lili Sandu şi Silviu Ţolu au povestit cum a început povestea dintre ei, iar vedeta a dezvăluit că diferenţa de vârstă dintre ei este una care nu are importanţă pentru niciunul dintre parteneri.“Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi”, povestea Silviu.

"Atunci când destinul are deja pregătit pentru tine un curs firesc pe care trebuie să-l urmezi, iată-ne după 2 luni în care nu ne mai văzusem și nu mai comunicasem, împreună, super random, în același loc. ‘Care ar fi fost șansele?’ mi-am spus in minte, fericită să-l revăd. Poate că 1 la 100… cine știe?", a mărturisit și Lili despre momentul în care cei doi au decis să formeze un cuplu.

 

 

Loading...

Citește și

  • Vis împlinit pentru Lili Sandu. Când credea că n-o să mai trăiască fericirea de a deveni mamă, iată că minunea s-a împlinit. Vedeta în vârstă de 40 de ani a anunţat vineri, de „Ziua Îndrăgostiţilor”, că este însărcinată în 3 luni. Nu este singura care îşi măreşte familia după 40 de ani. Numeroase vedete au devenit mame la vârste înaintate fie pentru că nu au fost pregătite mai devreme, fie pentru că s-au luptat mult timp cu problema infertilităţii.

  • Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, va deveni mamă pentru prima dată în mai puţin de şase luni. Cântăreaţa şi iubitul ei sunt în al nouălea cer de când au aflat că vor deveni părinţi. Invitată în platoul emisiunii "Vorbeşte lumea" alături de Silviu Ţolu, Lili a vorbit despre sentimentele pe care le trăieşte în această perioadă şi despre nerăbdarea pe care o trăieşte ştiind că în scurt timp îşi va ţine copilul în braţe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1