Lili Sandu i-a încins pe colegii de la «Ferma vedetelor»

12-13-vedetcxvxcve-lili.jpg

Lili Sandu a suferit la ferma din Cipru, unde a răbdat de foame și a muncit ca un rob

Actrița Lili Sandu (36 de ani), care a rezistat eroic la „Ferma vedetelor”, s-a dat în stambă, zilele trecute, la vestitul concurs difuzat de Pro TV și filmat în Cipru.

Iar în ziua în care și ea, și colegii ei de suferință au avut câteva ore libere, au făcut plajă la Mediterană și și-au mai abandonat din haine pe nisip, pentru se bronza. Lili s-a așezat pe un bolovan și și-a scos din geantă uleiul de plajă, cu care s-a uns din belșug, scenă care nu le-a scăpat colegilor care o sorbeau din priviri. Apropiații acesteia susține că  Lili ar fi ieşit din fermă, filmările terminându-se deja, și că solista s-ar afla acum în SUA, pentru a-și încărca bateriile. Mulțumiți de prestația ei, boșii PRO TV sunt deciși să o angajeze și în noile proiecte.

Loading...
 
 

Citește și

  • Actriţă, dar şi fostă solistă a trupei Trinity, Lili Sandu a prins un contract baban cu PRO TV, după luni bune de şomat. Numai că a pornit cu stângul la show-ul ”Ferma vedetelor”, căci colegii ei de suferinţă au cam ridicat din sprânceană când au văzut-o îmbrăcată, la plecarea în Cipru, ca din reviste.

  • lili sandu ferma vedetelor fermier sef

    Se anunţă o săptămâna plină de evenimente neprevăzute la Ferma Vedetelor din Cipru. Ultima concurentă care a părăsit competiţia, cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan, a desemnat-o pe Lili Sandu în postura de fermier-şef. Şatena a ales servitorii, dar şi primul concurent pe care îl trimite la duel.

  • Concurenţii rămaşi la ''Ferma Vedetelor'' au avut parte de o săptămână dificilă. Marţi seară (22 martie), Iulia Vântur le-a comunicat faptul că trebuie să nominalizeze un fermier care să părăsească ferma, pentru a fi ucenicul lui Nea Raţă, concurenţii au început să facă strategii în speranţa că îşi vor păstra locul în competiţie. Deşi Lili Sandu a pierdut duelul cu Maria Constantin, aceasta a rămas în competiţie.

  • lili sandu operatii estetice

    Anul acesta, actriţa şi solista Lili Sandu (36 de ani) revine în televiziune în calitate de concurentă la show-ul “Ferma Vedetelor”, de al PRO Tv. Solista însă nu este la proiect de acest fel, căci a mai făcut parte şi din alte showuri până acum la mai multe posturi TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1