Lili Sandu, câștig neașteptat după „Ferma Vedetelor”

lili_sandu_bust.jpg

Lili Sandu ferma vorbeste lumea
După participarea la „Ferma vedetelor”, Lili Sandu s-a ales cu un nou contract la PRO TV, pentru show-ul „Vorbește lumea”
foto: PRO TV

Fostă concurentă la „Ferma vedetelor” – sezonul filmat în Cipru -, Lili Sandu (37 de ani) e pe val, chiar dacă nu a revenit în România cu premiul cel mare, 50.000 de euro. PRO TV i-a oferit o nouă șansă, într-un important show de televiziune.

A rezistat timp de trei luni la „Ferma vedetelor” din Cipru și acum culege roadele. După eliminarea din concurs, Lili Sandu a fost ofertată de șefii din PRO TV să rămână în continuare cu contractul la ei. De marți (7 iunie), e este coprezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” (difuzată în două părți, în intervalul orar 11.30-15.00), alături de Cove.

Va fi „mâna dreaptă” a lui Cove

cove_bust.jpg

cove gabriel covesanu vorbeste lumea
Cove prezintă show-ul „Vorbește lumea” de la PRO TV, de luni până vineri, de la 11.30 la 15.00
foto: PRO TV

 

Invitația i-a fost făcută oficial chiar de gazda show-ului, iar Lili nu a stat pe gânduri când a primit telefonul lui Cove și a acceptat bucuroasă să fie alături de el în platou, pentru a dezbate împreună cele mai interesante subiecte de lifestyle, sfaturi practice, sănătate și nutriție și nu numai.

Lili Sandu pare să fie favorita celor din PRO TV, căci nu este la primul contract cu televiziunea din Pache Protopopescu. A debutat în televiziune la TVR 1, în cadrul show-ului realizat de Titus Munteanu, „Școala vedetelor” (1995-1999), a câștigat locul al III-lea în cadrul Festivalului de Muzică Ușoară de la Mamaia (1998), a făcut parte din trupa Trinity, dar a devenit cunoscută datorită distribuirii ei în primele telenovele românești realizate de postul tv ACASĂ, „Numai iubirea” (2004) și „Păcatele Evei” (2005).

Paul Ipate, marele câștigător de la „Ferma vedetelor”

paul_ipate_castigator_ferma_vedetelor_sezonul_ii.jpg

paul ipate castigator ferma vedetelor
Paul Ipate a câștigat 50.000 de euro în urma participării la reality-show-ul de la PRO TV
colaj: Click!

 

Cel de-al doilea Fermier al anului și cel care a câștigat un cec în valoare de 50.000 de euro este Paul Ipate (31 de ani). Sezonul „Ferma vedetelor” din 2016 s-a filmat timp de trei luni în Cipru și a avut 16 concurenți, Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Roxana Nemeș, Denis Ștefan, Vasile Calofir și Elena Lasconi.

Loading...

Citește și

 • Actriţă, dar şi fostă solistă a trupei Trinity, Lili Sandu a prins un contract baban cu PRO TV, după luni bune de şomat. Numai că a pornit cu stângul la show-ul ”Ferma vedetelor”, căci colegii ei de suferinţă au cam ridicat din sprânceană când au văzut-o îmbrăcată, la plecarea în Cipru, ca din reviste.

 • lili sandu operatii estetice

  Lili Sandu s-a întors la viaţa ei de dinainte de fermă. A renunţat la straiele ponosite şi la bucatele drămuite şi acum se răsfaţă din nou în ţinute fine şi are mâncare din belşug. Şatena s-a fotografiat în timp ce lua un mic dejun copios, care să-i asigure energie pe toată durata zilei.

 • Actrița Lili Sandu (36 de ani), care a rezistat eroic la „Ferma vedetelor”, s-a dat în stambă, zilele trecute, la vestitul concurs difuzat de Pro TV și filmat în Cipru.

 • ferma vedetelor

  De șase ani și jumătate, Lili Sandu, vedeta stabilită în America, acolo unde își încearcă norocul în lumea filmului, nu a mai mâncat carne. Și-a schimbat radical stilul de viață și a ales să devină vegană.

 • Iulia Vântur a ”dispărut” de la ”Ferma Vedetelor” (PRO TV), astfel că producătorii show-ului îi caută disperaţi o înlocuitoare. Printre favorite se numără Lili Sandu şi Adela Popescu, aflate mereu într-o competiţie acerbă pentru locurile de muncă libere din trust.

 • lili sandu ferma vedetelor buchet mireasa nunta lili sandu se marita

  La finele a trei luni de muncă, Lili Sandu a părăsit ferma, dar nu a plecat cu mâna goală. Nunta pe care vedetele s-au mobilizat să o organizeze ca la carte, în Cipru, i-a dat prilejul şatenei să pună mâna pe buchetul miresei. În popor, se spune că cea care reuşeşte să prindă buchetul este următoarea pe listă la căsătorie.