Lili Sandu a bătut din nou palma cu Pro Tv! La ce emisiune o vei vedea

lili_sandu_2.jpg

lili sandu america viata
Lili Sandu a învăţat multe peste Ocean
foto: Pro Tv

După "Ferma vedetelor", ediţia filmată în Cipru, Lili Sandu revine la Pro Tv. Şatena se alătură, începând de vinerea aceasta, echipei "Vocea României" în calitate de V Reporter! Actriţa le va aduce telespectatorilor informaţii din camera magenta în show-urile live şi va fi alături de concurenţi, ajutându-i să treacă peste emoţii.

Lili Sandu revine pe micile ecrane după pauza pe care a luat-o de la terminarea filmărilor de la "Ferma Vedetelor". Vedeta, care trăieşte de mai mulţi ani în America, a semnat din nou cu Pro Tv pentru emisiunea "Vocea României". Este vorba despre o colaborare scurtă, pentru că actriţa va avea doar trei apariţii în galele live ale show-ului de talente.  

lili_sandu_1.jpg

lili sandu vocea romaniei pro tv
Actriţa va intra în culisele de la "Vocea României"
foto: arhiva personală
 

“Am urmărit întotdeauna Vocea României cu mare drag, pentru că este minunat să vezi cum se poate schimba destinul unor oameni muncitori și foarte talentați atunci când sunt îndrumați de cei mai bun artiști ai momentului: Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga. Sunt extrem de fericită să mă reîntorc pe micul ecran cu acest proiect la Pro TV, în care rolul meu va fi acela de a îi susține moral și de îi încărca cu energie pozitivă pe concurenți, și, totodată, de a transmite din camera magenta emoțiile și bucuria lor către juriu și către telespectatori. Fără îndoială, vom avea parte de un show grandios, standardul este foarte ridicat și așteptările pe măsură, datorită vocilor excepționale ale celor rămași în competiție. Ne vedem vineri, de la 20:30! Până atunci, La mulți ani, România! La mulți ani, Pro TV!”, a spus Lili extrem de încântată de noua provocare.

Actriţă şi cântăreaţă, Lili Sandu este cunoscută pentru filmele şi serialele în care a jucat, dar şi pentru melodiile interpretate. Şase luni a studiat actoria în Los Angeles, alături de nume importante din cinematografia internaţională, în primăvară a luptat pentru titlul de Fermierul anului în Ferma vedetelor, fiind unul dintre finalişti, iar începând de vinerea aceasta, Lili le va transmite telespectatorilor cele mai proaspete informaţii din backstage de la Vocea României.

 

Loading...

Citește și

  • lili sandu silviu tolu

    Lili Sandu (37 de ani) a pus mâna pe un tinerel frumos foc și cunoscut pe plan internațional. Silviu Tolu este model de talie mondială, are doar 25 de ani și niște ochi care au cucerit-o pe fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor". Discretă cu relația sa, Lili nu a lăsat dovezile de dragoste să circule în voie pe Internet, acolo unde publică tot felul de poze din vacanțe, dar iubitul ei nu s-a abținut și a arătat lumii întregi că o are la inimă pe actriță.

  • Actriţă, dar şi fostă solistă a trupei Trinity, Lili Sandu a prins un contract baban cu PRO TV, după luni bune de şomat. Numai că a pornit cu stângul la show-ul ”Ferma vedetelor”, căci colegii ei de suferinţă au cam ridicat din sprânceană când au văzut-o îmbrăcată, la plecarea în Cipru, ca din reviste.

  • lili sandu operatii estetice

    Ce gene bune trebuie să aibă Lili Sandu! La cei aproape 40 de ani, vedeta se laudă cu un ten luminos şi un corp tonifiat fără ajutorul bisturiului. Fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor" a păşit în cabinetul medicului estetician şi l-a uimit, căci se pare că şatena nu avea nevoie de nicio intervenţie estetică majoră.

  • lili sandu

    Lili Sandu a pus mâna pe un tinerel cunoscut pe plan internațional. Ea are 37 de ani, el, 25 de ani, dar dragostea lor este mare, așa că "porumbeii" fac risipă de gesturi tandre și petrec zile fericite în tot felul de destinații din toată lumea.