Lili Jurcă din „La Bloc”, cu aceeaşi coafură după 11 ani! Cu arată acum actriţa

CLIIMA20131124_0029_1.jpg

Actorii din «La bloc» au mai făcut echipă o dată pentru un episod special (Foto: Pro TV)

Serialul-fenomen „La Bloc” are şi acum fani, mai ales că este difuzat, în reluare, la Pro Cinema. Actorii au devenit şi ei adevărate brand-uri, mai ales că Emil Mitrache este şi acum strigat cu apelativul “Americanul”, ca în serial. Dar şi Lili Jurcă, actriţa Mariana Dănescu, are acelaşi farmec şi în viaţa reală. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent şi este neschimbată.

Timp de cinci ani, în perioada 2002-2007, s-a filmat serialul „La Bloc”, transmis de Pro TV, acum fiind difuzat în reluare pe Pro Cinema. Din distribuţie făcea parte şi cuplul format din Dragoş Moştenescu şi Mariana Dănescu (50 de ani), adică personajele Costel şi Lili Jurcă, un cuplu plin de umor. Actriţa joacă în continuare la teatru, iar pe 27 septembrie, la Bulandra, are spectacol cu piesa „Coada”.

Din 1994 este căsătorită cu actorul Ion Capră, cei doi fiind surprinşi recent de fotoreporterii Click!, la cumpărături, la un centru comercial din Băneasa. Actriţa arată ca la televizor, ca acum 11 ani, mai ales că a rămas fidelă şi coafurii cu care s-a afişat în “La Bloc”. Cei doi n-au făcut prea multe cumpărături, însă au mâncat hot dog şi îngheţată.

lili-jurca-mariana-danescu-sot-septembrie-2018_2.jpg

Mariana Danescu si sotul
Mariana Dănescu, alături de soţul ei, surprinşi de fotoreporterii Click!
foto: Mihai Ionescu

Puţini ştiu povestea de viaţă a Marianei Dănescu, care a suferit o grea pierdere când sora ei, Adriana, a fost răpusă de cancer după o lungă suferinţă. Sora actriţei a apărut şi ea în „La Bloc”, când i-a dat viaţă Luciei, subordonata lui Lili. Adriana a lucrat ani buni la Antena 1 Piteşti, fiind nu doar realizatoare de reportaje, ştiri şi emisiuni, dar şi redactor şef al postului pentru o bună bucată de vreme. Cele două semănau foarte bine şi în serial abia le deosebeai.

loading...
Loading...

Citește și

  • Emil Mitrache (51 de ani) a dat lovitura cu serialul ”La Bloc”, difuzat în perioada 2002-2007 de PRO TV. Şarmantul actor a interpretat rolul unui tip descurcăreţ care ştia să scoată bani şi din piatră seacă. Nu a scăpat nici acum de porecla Americanu’ şi, exact ca în producţia tv care i-a adus celebritatea, Emil face de toate. Mai nou, s-a apucat de taximetrie.

  • Dragos Mostenescu, La Bloc, copii, Ferma vedetelor, PRO TV, gemene, operatie, Anglia

    Actorul din serialul „La Bloc”, difuzat la PRO TV în perioada 2002-2007, s-a întors anul acesta la postul TV care l-a consacrat, în calitate de concurent la “Ferma vedetelor”. Emisiunea s-a filmat în primăvară-vară, în zona Sibiului, iar actorul a plecat de acolo mai slab cu 12 kg.