Lidia Buble și Răzvan Simion, primul interviu împreună despre relația lor de iubire

razvan-si-lidia.jpg

Răzvan a divorțat de soție pentru Lidia
FOTO: Arhiva personală

Lidia Buble (22 de ani) și Răzvan Simion (35 d ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Deși relația lor a ridicat multe semne de întrebare, cei doi au foarte multe lucruri în comun și planuri de viitor.

S-au mutat împreună, relația este deja oficială, iar Lidia și Răzvan au realizat pentru prima oară un pictorial incendiar împreună, care va apărea în revista Unica, în ediția de septembrie.

Aceștia au vorbit deschis despre povestea lor de iubire. Dacă Răzvan a mărturisit că principala calitate a Lidiei este sufletul ei minunat, Lidia a mărturisit, cu sinceritate, că prezentatorul de la Antena 1 are o minte sclipitoare și cel mai mult îl iubește atunci când o face să se simtă specială.

Răzvan Simion a divorțat de mama copiilor săi

Pe 10 mai 2016, Diana și Răzvan Simion au pus capăt unui mariaj de 15 ani. La tot ceea ce au clădit în toți acești ani, au pus punct într-un sfert de oră și printr-o semnătură pe certificatul de divorț. Omul de televizune și soția sa s-au întâlnit la un notariat din zona Dorobanți, unde au stabilit ultimele detalii legate de pensia alimentară pentru cei doi copii, Ianca și Tudor, dar și programul de vizită. Iată cum s-au înțeles cei doi.

”Au custodie comună. Nu e vorba de niciun program de vizită, e la fel ca înainte, Răzvan ăși poate petrece cât timp vrea cu copiii lui. Pensia alimentară este mai mult de 2.000 de euro pe lună. Cât despre partaj.. vila, mașina i-au rămas fostei nevetse. Răzvan nu a luat nimic din casă, în afară de haine și niște cărți”, ne-a spus o persoană apropiată lui Răzvan Simion.

Au fost împreună 15 ani

Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, s-a iubit aproape 15 ani cu Diana, şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenţi la Timişoara. El avea 20 de ani, iar ea 22.

Loading...

Citește și

  • razvan simoon sotie

    Dacă toate divorțurile s-ar soluționa la fel ca al lui Răzvan Simion, avocații din România ar sărăci, iar fostele neveste ar fi mai fericite. Discret și extrem de convenabil, cel puțin pentru fosta soție a matinalului de la Antena 1, căci Diana a rămas cu vila, mașina și a primit și o pensie alimentară de aproape 3.000 de euro, pentru ambii copii.

  • La aproape un an de când în viața lui Răzvan Simion, băiatul cuminte de la Antena 1, a intrat cântăreața cu voce hipnotică Lidia Buble, matinalul a divorțat oficial. Răzvan Simiona a confirmat în exclusivitate pentru Click! că este un bărbat liber. ”Da, am divorțat!”

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1