Lidia Buble și Răzvan Simion au «fugit» din țară după Anul Nou!

lidia-buble-razvan-simion-revelion-vacanta.jpg

Lidia Buble și Răzvan Simion au plecat în vacanță, imediat după Revelion
Foto: Instagram

„Așa e viața de artist!”...Pentru Răzvan Simion și Lidia Buble, noaptea dintre ani nu a fost tocmai prilej de sărbătoare, dat fiind faptul că cei doi parteneri și-au petrecut Revelionul muncind, fiecare în domeniul său de activitate. Pentru a recupera rapid timpul petrecut separat, cuplul a găsit repede soluția problemei: o vacanță romantică în doi, departe de frigul din țară. Iată ce destinație au ales Lidia și Răzvan, pentru a celebra așa cum trebuie intrarea în Noul An!

Nou An se anunță a fi unul generos și plin de surprize în ceea ce îi privește pe Răzvan Simion și partenera acestuia, Lidia Buble, având în vedere că nici bine nu s-a urat primul „La mulți ani”, că cei doi deja au decis să scape de frigul din țară și să se bucure împreună de o vacanță romantică, departe de ochii curioșilor.

Lidia Buble și Răzvan Simion, vacanță de Revelion în Lisabona

Pentru a celebra așa cum se cuvine trecerea în noul An, Răzvan și Lidia și-au propus ca la finele lui 2018, imediat ce fiecare își termină îndatoririle, să se urce în primul avion către Portugalia, Lisabona.

Cum cei doi parteneri și-au petrecut seara de Revelion „la lucru”, separat, Lidia fiind încărcată cu concerte, iar Răzvan prezentând un eveniment, aceștia au găsit rapid soluția problemei: o vacanță bine meritată ca recompensă pentru cel ce s-a dovedit a fi un an plin. Zis și făcut! În întâmpinarea lui 2019, Lidia și Răzvan au plecat la drum, profitând din plin de timpul liber obținut după încheierea evenimentelor la care au participat.

lidia-buble-concert-revelion.jpg

Lidia Buble a concertat în seara de Revelion
Foto: Instagram

La ora cinci dimineața, cei doi au plecat spre Portugalia, acolo unde vor petrece o vacanță de câteva zile, după cum a afirmat Răzvan Simion în urmă cu câteva zile. „Ea va cânta în Bucureşti şi în împrejurimi. Avem trei-patru evenimente. Dimineaţă, la ora 5:00 ne urcăm în avion şi plecăm la Lisabona, unde stăm câteva zile, apoi revin, căci începem matinalul de la Antena 1”, explica el, la momentul respectiv.

lidia-buble-razvan-simion-2018.jpg

Răzvan Simion a publicat un colaj cele mai frumoase amintiri din 2018, alături de Lidia
Foto: Instagram

Gestul făcut de Răzvan Simion pentru iubita lui

Pentru a-și ține la curent admiratorii cu planurile pe care și le-au făcut, cei doi au publicat pe rețelele de socializare și câteva înregistrări video din timpul zborului cu avionul. „Am așteptat mult timp vacanța asta. Trebuie să recunosc că, în afară de momentele în care am fost pe scenă, astăzi numai la asta mi-a stat gândul”, a dezvăluit Lidia în mediul online, înainte de îmbarcarea în avion. De asemenea, pentru a marca într-o notă romantică sfârșitul lui 2018 petrecut alături de iubita lui, Răzvan a ținut să facă un colaj foto ce conține toate momentele frumoase petrecute împreună aceasta, în anul care tocmai a trecut.
 

Loading...

Citește și

  • lidia buble razvan simion

    Solista Lidia Buble face și ea, ca toată lumea, bilanțul de final de an. Nu avea cum să nu pună pe lista bucuriilor din 2018 vacanța din Maldive, pe care a petrecut-o cu iubitul ei, Răzvan Simion, în luna iunie. Iar asta pentru că acolo, inspirați de peisajul romantic, cei doi au făcut o nuntă de probă, eveniment de la care abia acum ne-au arătat poze.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1