Lidia Buble și Adi Sînă au lansat videoclipul piesei "Mă cerți"

lidia_buble_feat_adrian_sina_-_ma_certi-3000.jpg

lidia buble adi sina
Lidia și Adi și-au reunit forțele pentru o nouă piesă de succes

"Mă cerți" este noua colaborare dintre Lidia Buble și Adrian Sînă. Cei doi nu se află la primul proiect comun, căci "Noi simțim la fel" a fost doar unul dintre hiturile de succes ale artiștilor.

Ca și în cazul celorlalte piese lansate de către Lidia, Adrian Sînă este și compozitorul noului single, de această dată alături de Cojocaru Anca și Andrei Vitan. Videoclipul este regizat de către Bogdan Păun și Alexandru Mureșan și o aduce pe Lidia Buble într-o ipostază apropiată de un basm modern, tineresc, cool, o poveste de dragoste din care nu lipsesc sarea și piperul.

lidia.jpg

lidia buble
Lidia s-a distrat de minune la filmările noului clip
Foto: Cat Music

 

"Am reușit, alături de Adi Sînă, să transpunem o frumoasă poveste de dragoste, cu bune și rele, să subliniem și acele momente de 'ceartă', fără de care nu ne putem lipsi atunci când iubim și suntem iubiți. Îmi doresc ca bublișorii mei să se îndrăgostească de 'Mă cerți' și, cu ajutorul lor, să devină hit. Voi vă certați din și în iubire? Dacă da, iertați repede?", a spus Lidia Buble despre noua piesă.

lidia_-_ma_certi.jpg

lidia buble
Lidia a fost sexy și jucăușă la filmările noului clip
Foto: Cat Music

 

2015 a fost un an cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube pentru Lidia. Artista a cucerit topurile muzicale cu hitul "Le-am spus și fetelor", în colaborare cu Amira, ce a adunat până în prezent peste 26 de milioane de vizualizări și a ocupat săptămâni la rând primele poziții în topuri.

 

Loading...

Citește și

 • lidia buble razvan simion

  Vacanţa s-a terminat, nu însă şi pentru matinalii de la Antena 1. Luni, 31 august, echipa "Neatza " aterizează încă de dimineaţă direct a mare! Primele ediții ale emisiunii lui Răzvan Simion și Dani Oţil, se vor desfășura la mare, în stațiunea Mamaia, pe plaja La Strada. Show-ul se va transmite de pe plajă până la 4 septembrie.

 • lidia buble

  Lidia Buble (22 ani) pare că înflorește pe zi ce trece. Relația cu Răzvan Simion, devenită publică de aproape un an, merge din ce în ce mai bine, căci amorezii nu se mai ascund de ochii curioșilor ca atunci când vestea cuplului lor a ieșit la iveală.

 • lidia buble razvan simion restaurant andreea esca

  Lidia Buble (22 de ani) şi Răzvan Simion (35 de ani) pot păcăli pe mulţi, dar nu şi pe Andreea Esca. Ştirista i-a întâlnit pe cei doi la un restaurant, iar din privirile lor şi-a dat seama că cei doi se iubesc nebuneşte.

 • lidia buble

  Pentru că vedetelor le stă bine cu schimbarea, iar cel mai ușor le este să-și modifice podoaba capilară, Lidia Buble a hotărât că este momentul să renunțe la părul blond pe care l-a arătat lumii până acum.

 • Adi are patru copii şi al cincilea este pe drum, astfel că nu stă o clipă locului, strângând ban pe ban.

 • Vedetele au făcut coadă la Mănăstirea Caşin în weekend. Gabriel Fătu şi Adi Sînă le-au dus la altar pe alesele inimii lor. Sâmbătă, Gabriel şi-a unit destinul în faţa Domnului cu Georgiana Stancu, iar duminică a fost rândul lui Adi să îi jure credinţă Ancăi Serea, ştirista Prima TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1