Lidia Buble a împlinit vârsta de 25 de ani. Din viaţa ei poţi să faci un serial

lidia_buble_mic.jpg

Lidia Buble împlinește, astăzi, 25 de ani
Lidia Buble împlinește, astăzi, 25 de ani
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lidia Buble a împlinit azi, 9 iunie, vârsta de 25 de ani. Solista s-a născut la Deva, în familia unui pastor, și mai are 6 frați și 4 surori. Anul acesta, Lidia Buble nu va sărbători cu părinții și cu rudele, pentru că va fi pe drumuri, la concerte.

Pentru aniversarea de anul acesta, Lidia Buble are un bilanț pozitiv: relația cu Răzvan Simion merge bine, iar acesta i-a devenit și impresar, concerte are pe bandă rulantă, iar mai nou, din 16 iunie, o vom vedea și în calitate de jurat la emisiunea  “Next Star”, care va reveni la Antena 1. Solista nu e la prima provocare de acest fel, căci nu e străină de televiziune, ea mai fiind jurată în show-ul „Plasa de stele”, dar şi în două sezoane de „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Lidia s-a  născut pe 9 iunie 1993, în Deva, şi încă de la o vârstă fragedă a început să facă gimnastică de performanţă în oraşul natal. Pe lângă gimnastică, Lidia a mai făcut atletism şi aabsolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport.

“Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, declara Lidia, pentru Click!

Ziua de naștere a Lidiei Buble - a împlinit vârsta de 25 de ani

Pasionată de muzică încă din copilarie, Lidia Buble a moştenit talentul din familie, iar alături de cei 10 fraţi ai săi a cântat în corul bisericii.  La 21 de ani, Lidia s-a mutat în Bucureşti, pentru a face muzică la un nivel profesionist, iar în paralel cu activitatea muzicală și-a luat și serviciu, pentru a se putea întreține. „Am avut grijă de 5 copii în Deva. Iar când am venit în Bucureşti, am avut grijă şi de o fetiţă, trebuia să mă întreţin cumva. Acum sunt manager de vânzări auto, dar şi cânt. Fac asta de la 4 ani şi am cântat prima dată în corul de copii, apoi în corul bisericii de juniori şi de adulţi. Asta mi-am dorit să fac în viaţă”, ne povestea Lidia în 2014, în anul în care devenise celebră. Acum, la vârsta de 25 de ani, împlinită chiar azi, 9 iunie, solista este fericită că își poate ajuta ea părinții și frații.

Lidia Buble piese

Lidia a fost descoperită de Adrian Sînă, cel care a fost impresionat de vocea ei senzaţională şi de pasiunea pentru muzică. Prima ei piesă, “Noi simţim la fel”, o poveste de dragoste modernă, a fost prima înregistrare a ei într-o studio profesionist: Premium Artist. “Noi simțim la fel” reprezintă primul mare succes al artistei, fiind una dintre cele mai difuzate piese pe posturile radio și tv din Romania, la vremea respectivă.

Anul trecut a cucerit din nou topurile cu “Cămaşa”, şi apoi a lansat videoclipul “Sărut mâna, mamă”, care a fost timp de mai multe zile numărul 1 în „trending” şi a adunat 4 milioane de vizualizari pe YouTube la o luna de la lansare. Tot anul acesta a lansat videoclipul pentru piesa “Sub apă”, care a avut mare succes,și în care apare și iubitul ei, Răzvan Simion, prezentator al matinalului Antenei 1, “Neatza cu Răzvan şi Dani”.  

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Are doar 24 de ani și deja o carieră înfloritoare în showbiz. Lidia Buble, descoperirea lui Adi Sînă, alături de care a lansat, în 2014, hit-ul “Noi simțim la fel”, este singura vedetă din familia ei numeroasă, dar nu și singura talentată. Mai are 6 frați și 4 surori, iar fetele din familia Buble ar putea câștiga, la orice oră, orice concurs de Miss.

  • lidia buble cristi enache idila relatie marturisiri

    O poveste pe cât de incredibilă, pe atât de frumoasă. Acum e în topurile muzicale, cu melodia „Noi simţim la fel”, dar copilăria a petrecut-o în sărăcie, în Deva, împreună cu cei zece fraţi ai ei. Până să ajungă solistă, Lidia Buble a fost nevoită să lucreze ca bonă pentru şase copii şi chiar să vândă maşini. Azi, însă, culege roadele muncii sale, căci îşi poate ajuta familia cu bani.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5