Lidia Buble „i-a furat” locul unei alte colege la „Te cunosc de undeva” EXCLUSIV

Lidia Buble va participa la „Te cunosc de undeva”

lidia te cunosc de undeva
Lidia Buble va participa la „Te cunosc de undeva”

Solista care a înnebunit lumea muzicală anul trecut cu hit-ul „Noi gândim la fel” are multă treabă anul acesta. Click! a aflat că Lidia Buble nu era pe lista producătorilor emisiunii „Te cunosc de undeva”, ci o altă colegă de breaslă.

Pe 14 februarie va începe cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 cu o mulţime de noutăţi. De data aceasta vor fi şi două grupuri, Bambi şi Alb Negru, care vor concura împreună, dar şi alte vedete precum Lidia Buble.

Aceasta este managerul mai multor artiste printre care şi aceasta dar şi care ar fi fost solicitată pentru început să apară în emisiune. Numai că managerul Sînă a fost la negocieri şi le-a propus-o pe Lidia Buble care a fost acceptată imediat. Aceasta ar încasa în jur de 1500 de euro pe emisiune.

A filmat un nou videoclip!

Deşi a început repetişiile şi filmările pentru “Te cunosc de undeva” Lidia Buble are timp şi pentru cariera solo. Pentru că solista se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea single din cariera şi a filmat în Băneasa Shopping City primele cadre din noul videoclip pe care îl va lansa în luna februarie.

Potrivit scenariului, Lidia Buble trăieşte o poveste de dragoste din care are doar de suferit, inclusiv în momentul în care se întâlneşte cu gaşca tipului de care e îndrăgostită într-o parcare subterană.

Secvenţele cu luptele demonstrative din parcare, dar şi cu drifturile maşinilor au fost filmate luni în parcarea subterană, iar spaţiul a fost restricţionat pentru filmari de către echipa de producţie.

Pentru noul ei videoclip Lidia are şi o nouă imagine, de fată rea şi e implicată într-o bătaie de stradă, alături de două găşti de tineri. Pe lângă cadrele filmate în parcare, alaturi de numeroasa figurartie, Lidia va mai filma zilele urmatoare alte secvenţe din noul videoclip, într-o locaţie din afara Bucureştiului.

 Piesa e compusă de Adrian Sina, în studiourile Premium Artist, la fel ca în cazului hitului "Noi simţim la fel", cu care cei doi artişti au cucerit topurile muzicale. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1