Lidia Buble i-a făcut rost surorii mai mici de aproape 10.000 de fani într-o singură zi

diana_si_lidia_buble.jpg

sora lidia buble
Diana este sora mai mică a Lidiei Buble
foto: captură video

Lidia Buble (24 de ani) a trecut testul celebrităţii. Cântăreaţa şi-a rugat fanii să o urmărească pe sora ei mai mică, Diana Buble (19 ani), pe contul de Instagram, iar în doar câteva ore tânăra a strâns nu mai puţin de 10.000 de persoane interesate să-i vadă activitatea, ceea ce este un adevărat record.

Lidia Buble este foarte apropiată de surorile ei, mai ales că artista a povestit că sunt 11 fraţi la părinţi şi s-au crescut unul pe celălalt. Recent, solista a mărturisit că surioara ei mai mică Diana s-a lăsat convinsă cu greu să-şi facă un cont pe Instagram şi ar trebui răsplătită! Pentru că nu avea urmăritori, cântăreaţa a făcut apel la fanii ei să-i dea "fallow" pe pagină. După ce a făcut acest lucru, numărul urmăritorilor Dianei Buble a crescut de la o oră la alta, iar la o zi distanţă de la anunţ, tânăra avea aproape 10.000 de persoane interesate de activiatea ei de pe contul de socializare.

lidia buble sora dianaZoom
Între Diana şi Lidia este o diferenţă de cinci ani
Foto: arhivă personală

Lidia şi Diana Buble se înţeleg de minune încă de pe vremea când locuiau împreună în casa de la Deva. Cele două au cântat în corul bisericii la care tatăl lor, Viorel Buble, este pastor, dar au apărut împreună şi la televizor, interpretând colinde.    

loading...

Citește și

  • lidia buble cristi enache idila relatie marturisiri

    O poveste pe cât de incredibilă, pe atât de frumoasă. Acum e în topurile muzicale, cu melodia „Noi simţim la fel”, dar copilăria a petrecut-o în sărăcie, în Deva, împreună cu cei zece fraţi ai ei. Până să ajungă solistă, Lidia Buble a fost nevoită să lucreze ca bonă pentru şase copii şi chiar să vândă maşini. Azi, însă, culege roadele muncii sale, căci îşi poate ajuta familia cu bani.

  • lidia buble

    E fericire mare în familia Lidiei Buble, dar nu artista este în centrul atenţiei. Iubita matinalului Răzvan Simion a mărturisit că a devenit din nou mătuşă şi a împărtăşit emoţia cu fanii ei. Artista provine dintr-o familie numeroasă, cu 10 fraţi şi surori, iar tatăl lor este pastor la Biserica Penticostală Emanuel din Deva, aşa că astfel de evenimente vor mai avea loc în familia ei.

  • Lidia Buble este noua stea a muzicii româneşti, asta după ce toate piesele lansate până acum au devenit instantaneu hituri. Lidia participă, în calitate de concurent, la emisiunea “Te cunosc de undeva!”, difuzată la Antena 1.

  • lidia buble

    S-a născut în Deva, iar acum își mai vede căminul în care a crescut numai de câteva ori pe an. În rest, Lidia Buble se plimbă prin toată România când are concerte, iar în restul timpului locuiește împreună cu Răzvan Simion în București.