Lidia Buble, despre relația ei cu Răzvan Simion: „Sunt probleme...”

razvan_lidia.jpg

lidia buble
Lidia Buble recunoaște că l-a supărat pe Răzvan Simion
Foto: Facebook

Lidia Buble și Răzvan Simion formează una dintre cele mai solide relații din showbiz, dar, ca în orice cuplu, mai există și mici probleme. Lidia Buble s-a destăinuit la Tv și a spus ce o deranjează în acest moment la relația pe care o are.

Invitată la emisiunea „Răi da’ buni”, prezentată de Mihai Morar, de la Antena Stars, Lidia Buble a spus lucrurilor pe nume și s-a sfiit să recunoască micile impedimente apărute între ea și Răzvan, de când acesta și-a rupt piciorul.

„Noi suntem bine. Probleme sunt, că uite... Răzvan și-a rupt piciorul. [...] Aș renunța la vacanță și aș merge la mine. [...] Răzvan mă imită pe mine. spune că sunt fratele Vasile. De fiecare dată râde de mine. nu sunt certată cu nimeni. Azi l-am supărat pe Răzvan că mă prostesc prea tare pe Instastory, dar eu sunt prea copilăroasă”, a mărturisit cântăreața, în cadrul emisiunii.

 

loading...

Citește și

  • lidia buble media music awards 2017

    După ce de-a lungul timpului a făcut colecţie de trofee "Bau" şi a înfuriat-o pe Iulia Albu, Lidia Buble a reuşit acum ceea ce fashion-editorul credea că este aproape imposibil. Cântăreaţa a uimit cu ţinuta ei de la Media Music Awards şi a spart gheaţa cu o distincţie la care nici ea nu se aştepta. Nu vorbim de premiul obţinut la MMA, ci de laudele primite pentru vestimentaţia ei.

  • lidia buble razvan simion aniversare relatie doi ani

    Se pregătesc să sărbătorească doi ani de iubire, dar la început Răzvan Simion nu i-a dat nicio şansă Lidiei Buble. Matinalul a vorbit despre primul lui contact cu artista, pe care la momentul respectiv a desfiinţat-o fără milă. A invitat-o în emisiune şi a luat-o peste picior după care le-a spus producătorilor că nu vrea să o mai vadă pe acolo. Prezentatorul a mărturisit cum a reuşit femeia, care i-a cucerit acum inima, să-l enerveze la culme.