Lidia Buble, ce apariţie! De mână cu o fată, pe stradă

6-7-vedete-bp9h0096_preview.jpg

Lidia Buble pare foarte ataşată de prietena ei brunetă
Citeste tot despre: 

Celebra solistă, care în urmă cu patru ani se lansa în showbiz cu hit-ul “Simţim la fel”, alături de Adrian Sînă, a devenit acum nelipsită din topurile muzicale şi de la TV. Este jurat la emisiunea “Next Star”, de la Antena 1, iar cu iubitul Răzvan Simion a ajuns să facă o echipă şi acasă, dar şi la muncă.

Prezentatorul matinalului “Neatza cu Răzvan şi Dani” a devenit impresarul ei, aşa că fac bani frumoşi la pachet, ţinând cont de faptul că Lidia cere 4.500 de euro pentru un show de 70 de minute la petreceri private şi 3.700 de euro pentru un concert de 50 de minute în aer liber sau la mall.

Şi, odată cu notorietatea, Lidia a devenit din ce în ce mai mondenă şi mai stilată. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe stradă, într-o ţinută fresh, cu trenci crem şi adidaşi moderni, o tunsoare care îi vine bine şi cu... surpriză, o fată de mână. Cele două ieşeau de la un restaurant împreună cu mai mulţi amici şi nu s-au ferit să-şi manifeste prietenia în acest mod, în ochii trecătorilor. 

loading...
Loading...