Lidia Buble, alungată de pe scenă! Au aruncat cu fructe în ea

untitled.png

foto
Lidia Bublle nu a părăsit scena, alungată de oameni
Foto:Arhivă personală

Lidia Buble (24) este cu siguranţă una dintre cântăreţele cele mai apreciate din România, care se bucură de un număr considerabil de admiratori, însă e s-a întâmplat la ultimul ei concert demonstrează că există şi persoane care nu îi apreciază deloc muzica sau maniera de interpretare.

Lidia Buble a trecut prin nişte momente foarte neplăcute în timul ultimului său concert care a avut loc în Mizil pe 22 octombrie. Lidia nici nu începuse bine concertul că cei prezenţi au început să arunce în ea cu tot felul de fructe, notează cancan.ro. I-a rugat în repetate rânduri pe oamenii nemulţumiţi să înceteze şi să fie politicoşi, dar ei nu au ţinut cont de rugămintea artistei şi au continuat să o considere ţinta lor. După mai multe încercări de a continua actul artistic, Lidia a realizat că nu poate opri manifestarea violentă a oamenilor şi a părăsit scena, însoţită de câţiva poliţişti care au escortat-o în siguranţă spre ieşire. 

Lidia Buble trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii emisiunii Neaţa cu Răzvan şi Dani. Cei doi nu se sfiesc să îşi manifeste afecţiunea în public, iar Răzvan nu pierde nici o ocazie de a o invita pe Lidia în platoul emisiunii pe care o moderează. În urmă cu două săptămâni, prezentatorul a vorbit despre relaţia pe care o are cu Lidia în timpul emisiunii şi a privit-o fermecat în timp ce aceasta interpreta ultima sa melodie. 

r_l.jpg

Foto
Răzvan Simion a sorbit-o din priviri pe Lidia
Foto: Captură video Antena 1

În ciuda faptului că acum au o relaţie de invidiat, Răzvan nu a fost întotdeauna impresionat de Lidia Buble, iar atunci când s-au cunoscut  prezentatorul emisiunii matinale nu ştia nimic despre cântăreaţă.  „Nu știam nimic. La mine în emisiune debutează foarte mulți, gândește-te că eu am 280 de ediții pe an, șase invitați pe zi. Ea era încă o fată blondă care cântă, speriată de bombe. Noi ne băteam să găsim niște bilete la un concert al lui Michael Buble în perioada aceea, deci când am și văzut că o cheamă Lidia Buble mi-am zis: „Pe bune? Perfect, și pe mine mă cheamă Clapton!“. S-a așezat pe canapea și am întrebat-o: „Ia zi, ce e cu moda asta?“. Mi-e explicat că așa o cheamă pe ea. „Ia dă buletinul!“. Și ea a cerut geanta din culise. Ce om își lasă geanta abandonată?! Și acum face la fel, își lasă pe unde apucă geanta cu telefoanele, banii”, a declarat Răzvan.

 

Loading...

Citește și