Lidia, așa pozezi de față cu «picii» lui Răzvan?

lidia_buble_razvan_simion.jpg

lidia buble razvan simion
Lidia Buble și Răzvan Simion au petrecut împreună vacanța în Budapesta
foto: arhiva personală

Relația Lidiei Buble cu Răzvan Simion a ajuns la alt nivel, așa că „matinalul” de la Neatza a luat-o cu el în vacanță în Budapesta. Gestul nu a fost în niciun caz banal, având în vedere că și copiii lui din căsătoria anterioară, Ianca și Tudor, i-au acompaniat în călătorie.

Prezentatorul tv a publicat mai multe imagini din vacanță pe rețelele sociale, iar la fel a făcut și Lidia. Unele fotografii ale cântăreței au ieșit, totuși, în evidență, fiind extrem de provocatoare. Se pare că blondina nu a ținut cont că în prezența ei se află doi copii extrem de influențabili în gândire.

lidia_buble_sexy.jpg

lidia buble sexy
Îmbrăcată într-un sutien de baie și o pereche de jeanși scurți, Lidia a fost pozată de Răzvan în ipostaze sexy
foto: arhiva personală

 

Lidia s-a pozat în ipostaze care mai de care mai sexy, îmbrăcată sumar într-un sutien de baie și o pereche de jeanși scurți până sub fese. Se pare că Răzvan nu s-a temut deloc că iubita lui ar putea fi un exemplu prost pentru Ianca și Tudor, fiindcă el a fost chiar cel care a realizat fotografiile. 

lidia_buble_pe_jos.jpg

lidia buble pe jos
Lidia s-a pozat inclusiv pe jos, încercând să adopte o atitudine provocatoare
foto: arhiva personală

buble.jpg

lidia buble budapesta vacanta copii razvan simion
Artista se află şi ea la Budapesta, acolo unde iubitul ei şi-a dus copiii din mariajul anterior
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și

  • Răzvan Simion își sărbătorește cei 37 de ani marți, 8 august. Matinalul de la ”Neața cu Răzvan și Dani” petrece alături de copii săi și iubita sa, Lidia Buble. Cântăreața a marcat evenimentul cu un mesaj emoționant pe Facebook.

  • lidia buble budapesta vacanta copii razvan simion

    Deşi spuneau în urmă cu doar câteva luni că vor petrece separat vacanţele, Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt cât se poate de împreună vara aceasta. Cei doi nu se află singuri însă, ci ...surpriză chiar cu copiii prezentatorului tv, rezultaţi din mariajul cu fosta soţie, Diana. Dacă până nu demult, matinalul petrecea doar el cu Ianca şi Tudor, acum se pare că nu mai este nicio problemă ca cei mici să o cunoască mai bine pe iubita tinerică a tatălui lor.

  • lidia buble

    Lidia Buble (23 de ani) pare să îmbine perfect succesul profesional cu fericirea din viața personală. Partenera de viață a lui Răzvan Simion este plină de energie pe scenă, lucru care are, fără îndoială, legătură cu o schimbarea radicală a stilului ei de viață.

  • lidia buble

    Chiar dacă povestea lor de dragoste nu a început așa cum și-ar fi dorit, Lidia Buble (23 de ani) și Răzvan Simion (36 de ani) trăiesc așa cum și-au dorit. Sunt îndrăgostiți, petrec împreună cât mai mult timp cu putință și se răsfață ca doi adolescenți.