Li s-a schimbat viaţa radical după ce s-au despărţit de iubiți

nalbaru_goia.jpg

Paula Seling, Radu Bucura, Alina Puscas, Andreea Balan, George Burcea, Keo, Dana Nalbaru, Calin Goia, Dragos Bucur, relatii, divorturi, familie vedete
Dana Nălbaru și Călin Goia s-au despărțit în 2005

O despărțire poate fi un pas înainte, iar vedetele de față confirmă acest fapt. Ele au avut parte de schimbări radicale în viaţa particulară după despărţirile de partenerii lor. Este vorba despre Andreea Bălan, Alina Puşcaş, Paula Seling şi Dana Nălbaru.

Cea mai interesantă poveste a trăit-o Andreea Bălan (33 de ani), fostă solistă în trupa Andre, acum cu o carieră solo de succes atât în muzică, dar şi în televiziune. După aproape 9 ani de relaţie cu interpretul şi compozitorul Keo, cei doi s-au despărţit cu mare tam-tam în aprilie 2014, din cauza infidelităţii solistului.

andreea_balan_george_burcea.jpg

Andreea Balan, Geoge Burcea, iubiţi, sarcină, planuri
Andreea Bălan şi George Burcea
foto: Facebook

Andreea a trecut peste acest episod, iar după o relaţie cu americanul Michael, l-a întâlnit pe actorul George Burcea, cu care s-a și căsătorit în martie 2017. Mai mult, cei doi au devenit părinţi de fetiță în octombrie 2016.    

alina-puscas.jpg

alina puscas vacanta croatia
Alina Pușcaș și sotul ei, medicul Mihai Stoenescu
FOTO: Arhiva personală

Alina Puşcaş (32 de ani), fosta actriţă din telenovela „Narcisa sălbatică”, actualmente gazda emisiunii „Te cunosc de undeva” şi viitoare vedetă în serialul „Fructul oprit”, de la Antena 1, a avut şi ea parte de o schimbare radicală în viața de familie. În 2014 a divorțat de Victor Bieltz, iar la scurt timp l-a întâlnit pe actualul soţ, stomatologul Mihai Stoenescu, care i-a dăruit doi copii și familia perfectă, mult visată. Alina și Mihai au o fetiță, Melissa Antonia (un an și două luni), și un băiețel, Alexandru (3 ani și 4 luni).

paula-seling-sot.jpg

Paula Seling, Radu Bucura, Alina Puscas, Andreea Balan, George Burcea, Keo, Dana Nalbaru, Calin Goia, Dragos Bucur, relatii, divorturi, familie vedete
Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura

Paula Seling (38 de ani) a avut o relaţie cu Vadi Rus, care la vremea aceea, prin 1999-2000, era directorul Radio 21. „Relaţia mea cu Vadi Rus mă ţinea oarecum pe loc. Acum nu mă mai ţine nimic în România. Îmi canalizez toată energia în munca mea şi, în afară de familie şi de prieteni, restul este sub nivelul carierei mele, ca treaptă de dedicare. Sunt dispusă să sacrific absolut orice", declara Paula după despărțire, pentru jurnalul.ro. Solista l-a întâlnit însă pe instrumentistul Radu Bucura, cu care s-a căsătorit în 2005 şi cu care colaborează perfect și acasă, și în muzică.

img_0248.jpg

Foto
Fetiţa adoptată(dreapta) s-a integrat de minune în familia Danei Nălbaru
Foto:Dorin Constanda

Dana Nălbaru (41 de ani) şi Călin Goia s-au împrietenit în 1998, căci amândoi făceau parte din lumea muzicală: ea cânta în Hi-Q, iar el, în trupa Voltaj. După şapte ani de relaţie, cei doi s-au despărţit și și-au schimbat total viețile. Dana a jucat într-un film, în care l-a cunoscut pe Dragoş Bucur, actualul ei soț. S-au căsătorit în 2005 și au trei copii minunați: Pe Sofia (11 ani) și Kadri (2 ani și 5 luni) și încă o fetiță, pe care au înfiat-o în 2017.

Loading...

Citește și