Lesko și-a pus doar un șorț peste lenjeria sexy! A gătit șalău în chiloți!

anna_lesko.jpg

Anna Lesko sexy, gospodina, vedete bucatarie, Mihaela Radulescu, chiloti, reteta salau cu legume
Anna Lesko, sexy în bucătărie
foto: arhivă personală

E visul oricărui bărbat. Și bucătăreasă desăvârșită, și femeie fatală. Îmbrăcată doar în lenjerie intimă, solista a intrat în bucătărie și a băgat la cuptor un șalău cu legume, de te lingi pe degete.

Domnilor, sperăm că vă este foame când veţi citi acest articol. Nu de alta, dar aţi putea să le sugeraţi soţiilor să vă gătească aidoma Annei Lesko (38 de ani). Iar solista nu e singura. În septembrie 2015, Mihaela Rădulescu (48 de ani) le scandaliza pe gospodine, după ce s-a lăudat pe reţelele sociale că îi găteşte iubitului Felix Baumgartner doar în chiloţi. Exact, diva de la Monaco învârtea în omletă în sânii goi şi cu un şnur printre fese.

mihaela_radulescu.jpg

Anna Lesko sexy, gospodina, vedete bucatarie, Mihaela Radulescu, chiloti, reteta salau cu legume
Mihaela îi gătea și ea lui Felix fără haine pe ea
foto: arhivă personală

Ei bine, iată că și alte vedete au astfel de apucături sexy. Deunăzi, Anna Lesko ne-a arătat un tutorial cu o rețetă ușoară, prietenă cu silueta, însă nu știm dacă fanii ei au urmărit cu atenție modul de preparare, fiind distrași, mai mult ca sigur, de ținuta bucătăresei. Solista a gătit șalău la cuptor cu praz înnăbușit, iar din filmare se vede clar că pe sub șorțul de bucătărie are doar o pereche de chiloți și sutien. "Imagini de la spate, mâncarea nu ne interesează", i-a scris un admirator, dornic să vadă nu ce e în oală, ci pe lâgă ea.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1