Lesko și Alexandra Stan, în sânii goi pe Internet. Cine a strâns cele mai multe like-uri?

Dezinhibate, sexy și dotate, Anna Lesko și Alexandra Stan au toate motivele să se expună pe rețelele sociale cât mai sumar îmbrăcate.

 Iată că cele două soliste se duelează nu doar în melodii pe YouTube, ci și în like-uri pe Facebook sau Instragram. Recent, Anna Lesko ne-a convins că, la 39 de ani, are încă ce să arate și i-a înnebunit pe fani cu o fotografie în care apare mai mult goală. O geacă sport aruncată pe umeri abia îi acoperea silicoanele uriașe, iar fustița mini nu avea mai mult de 30 de centimetri.

lesko.jpg

Anna Lesko, Alexandra Stan, sani, silicoane, poze nud, Instagram, soliste sexy
Anna Lesko

Și Alexandra Stan (28 de ani) e obișnuită să facă poze seminud, mai ales că are peste 4 milioanele de fani pe rețelele sociale, iar aceștia vor mereu să-și clătească ochii cu ceva nou. În duelul de pe Instagram, acolo unde solistele și-au pus fotografiile pe care vi le arătăm aici, câștigătoare a ieșit Alexandra, cu 21.653 de like-uri. Anna a adunat 7.261.

new_picture_2.jpg

Anna Lesko, Alexandra Stan, sani, silicoane, poze nud, Instagram, soliste sexy
Alexandra Stan
foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • E clar, Alexandra Stan e piesa verii, iar aici nu ne referim la muzică! Solista şi-a etalat trupul sexy la plajă, în Constanţa, şi pe lângă faptul că a renunţat la sutien, slipul tanga abia îi acoperea părţile esenţiale. Turiştii au fost în delir.

  • Interpreta hitului “Mr. Saxobeat” a devenit din ce în ce mai îndrăzneaţă în ultimul timp, astfel că nu mai are nici o problemă cu nuditatea. Alexandra Stan a trecut de la show-urile erotice de la concerte, la cele private, susţinute pe reţelele sociale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1