Leo Iorga a venit la concert cu amanta şi a plecat cu nevasta

leo-iorga-concert.jpg

Leo Iorga concert
Pentru că nu s-a refăcut complet după operaţia pe creier, Leo Iorga a stat pe scaun în timpul concertului

Se spune că între două nu te plouă, dar nici bine nu-ţi e, iar Leo Iorga (50 de ani) simte asta pe pielea lui. El încearcă să le facă faţă ambelor femei din viaţa lui: soţia şi amanta. Şi Paula, şi Florenţa i-au ţinut companie la mare, unde acesta a avut recital la Callatis Fest.

Leo Iorga a venit la Callatis Fest împreună cu iubita lui, impresara Florenţa Marin (40 de ani), cea care se ocupă şi de trupa Pact, în care cântă artistul.  Numai că, în timp ce Leo se afla pe scenă alături de Pact şi Adi Ordean, în culise şi-a făcut apariţia şi soţia acestuia, Paula (47 de ani).

Artistul şi impresara lui, FlorenţaZoom
Artistul şi impresara lui, Florenţa, sunt împreună de doi ani

Aceasta a venit însoţită de fiul lor cel mic, Paul, şi prietena acestuia. Paula nu l-a scăpat din ochi şi, conform unor surse din lumea muzicală, ea ar pune presiune pe Leo, ceea ce în situaţia lui, la trei luni de la operaţia pe creier, nu-i face deloc bine. Deşi Paula nu mai are cu Leo decât o relaţie de amiciţie, ea refuză să-i redea artistului libertatea şi să divorţeze. Mai mult, Paula s-ar agăţa de un fir de aţă pentru a-l păstra lângă ea: vine după el pe la toate spectacolele însoţită de copiii lor pentru a-i aminti că are o familie. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, la Callatis Fest.

 

S-au dus la pensiunea pe care o au la Eforie Nord

Leo Iorga si PaulaZoom
Nevasta cântăreţului a venit după el la concert

În timp ce iubita solistului, Florenţa, era grijulie să iasă concertul bine, ocupându-se de toate detaliile, inclusiv să facă fotografii din public, Paula aştepta ca Leo să-şi termine recitalul pentru a-l convinge să-l ia acasă. Şi pentru că artistul nu vrea să-şi supere copiii sau aceştia să aibă impresia că a uitat de ei, a acceptat ca după spectacolul de la Mangalia să plece cu soţia şi fiul lui la pensiunea pe care o au la Eforie Nord, în pofida faptului că venise pe Litoral şi se cazase la hotel cu Florenţa. Astfel, el a venit la braţul Florenţei, iar la final, mai de voie, mai de nevoie, a plecat împreună cu soţia, lucru care i-a lăsat cu gura căscată pe martorii la această scenă. Surse din preajma celor doi susţin că, pe parcursul verii, soţia sa i-ar fi interzis să meargă la concerte, în timp ce pe Leo activitatea artistică îl ajută să treacă mai uşor peste problemele de sănătate, iar în plus are nevoie şi de mulţi bani pentru tratament. “Grea e viaţa de artist!”, ar putea cânta Leo, care se află în această situaţie amoroasă complicată de doi ani, de când a cunoscut-o pe Florenţa şi tot de atunci se străduieşte să scape de soţie. Rămâne de văzut cum se va descurca de acum înainte cu cele două femei căci, nu-i aşa?, încurcate sunt căile... dragostei?!

 

Este căsătorit de 25 de ani

Leo Iorga şi soţia lui, PaulaZoom
Leo Iorga şi soţia lui, Paula

Leo Iorga şi soţia sa, Paula, au o căsnicie de 25 de ani şi sunt părinţii a doi băieţi care împărtăşesc aceeaşi pasiune ca şi tatăl lor. Edy Iorga (24 de ani) e producător muzical, iar mezinul, Paul (18 ani), este clăpar în trupa «Five O›Clock». După o căsnicie solidă, rockerul a ales anul trecut să plece de acasă şi s-a mutat cu Florenţa Marin (39 de ani), femeia care îi e şi iubită, dar şi managerul trupei Pact, pe care a înfiinţat-o acum doi ani împreună cu Adi Ordean.

Edy şi PaulZoom
Leo Iorga şi soţia lui, Paula, au împreună doi băieţi, Edy şi Paul
loading...
Loading...