N-a scăpat de cancer! Leo Iorga se operează a patra oară

leo-iorga.jpg

Leo iorga a rămas iar fără păr
Foto: Captură Antena Stars
Citeste tot despre: 

Leo Iorga trece din nou prin clipe grele. Artistul a rămas din nou fără podoapa capilară, şi asta datorită tratamentului citostatic pe care îl urmează.

Leo Iorga, solistul trupei "Pact", se luptă cu una dintre cele mai grele boli din lume, de multă vreme, iar acum starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, însă nu se dă bătut, ba chiar continuă să urce pe scenă.

Solistul a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars cum reuşeşte să treacă peste această perioadă grea pentru el: "Am tratament în momentul ăsta şi am apărut iarăşi în acea ipostază ca şi acum un an şi ceva adică cu pleata tunsă foarte scurt până la zero. Cel mai mare duşman al meu sunt tot eu, să nu renunţ la luptă. Sunt momente dificile, sunt momente grele. Eu practic am simţit că am fost dus de mână de fiecare dată şi inclusiv când a fost descoperită boala asta," a spus Leo Iorga, la Antena Stars, joi (10 martie).

loading...
Loading...

Citește și

  • leo iorga

    Leo Iorga, vocalistul trupei Pact, a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce cancerul a recidivat. Artistul s-a operat în urmă cu o săptămână, iar joi (9 iulie) a mulţumit public echipei care a efectuat intervenţia chirurgicală şi care l-a îngrijit. În anul 2014, Leo Iorga a fost tratat pentru cancer.

  • Solistul Leo Iorga (51 de ani) se luptă de mai bine de trei ani cu cancerul de plămâni, însă, deși a trecut prin multe tratamente chinuitoare și patru operații, iată că nu și-a pierdut optimismul.