Legătura neștiută dintre Virgil Ianțu și juriul de la MasterChef

virgil iantu.jpg

virgil iantu masterchef
A devenit expert în a-i învăța pe alții să conducă, să-și controleze emoțiile și să vorbească în public.
foto: arhivă Adevărul

Virgil Ianțu (46 de ani) a revenit în televiziune după o perioadă lungă, în care s-a ocupat de muzică, a scris o carte pentru copii și a fost ”antrenor” pentru lideri și pentru cei care voiau să învețe să vorbească în public. Printre clienții lui Ianțu s-au numărat și noii jurați de la MasterChef.

Din 14 aprilie, Virgil Ianțu prezintă o emisiune de cultură generală la TVR 2. Emisiunea ”Câștigă, România!” reprezintă întoarcerea în televiziune a celui care a făcut istorie la Prima TV, cu ”Vrei să fii miliardar?”, ”Copiii spun lucruri trăsnite” și ”Big Brother”. În pauza în care a stat departe de televiziune, Ianțu a fost foarte ocupat. S-a reinventat, iar schimbarea i-a făcut bine. A devenit expert în a-i învăța pe alții să conducă, să-și controleze emoțiile și să vorbească în public.

Printre clienții săi s-au numărat și noii jurați ai emisiunii MasterChef. ”Vara asta am lucrat cu juriul MasterChef pentru a-i pregăti în lucrul cu camera, în partea de gestică, mimică, dicție. Deși ei sunt extrem de buni pe ceea ce fac zi de zi, nu e ușor să poți transmite asta și în fața unei camere, astfel încât să ajungă la sufletul publicului într-o formă autentică”, a declarat Virgil Ianțu pentru cel mai recent număr al revistei Unica.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1