Legătura neştiută dintre Monica Bârlădeanu şi Benny Adegbuyi de la „Ferma Vedetelor”

monica-barladeanu-filmari_1.png

Monica Barladeanu Benny Adegbuyi
Monica Bârlădeanu şi Benny Adegbuyi, pe platourile de filmare
foto: Instagram

În cele mai recente interviuri pe care le-a acordat pentru Click!, Monica Bârlădeanu (39 de ani) povestea că vara aceasta filmează intens pentru un serial românesc. Iată că gazda emisiunii „Ferma Vedetelor” (PRO TV) a început deja munca la noul proiect, al cărui titlu provizoriu ar fi „La nivel înalt”.

Imaginile publicate pe reţelele sociale lasă de înţeles că Monica a interpretat rolul unui personaj misterios, o văduvă îndurerată, care apare îmbrăcată numai în negru. Din echipă mai fac parte şi alte nume importante din showbiz, care au apărut şi în primele sezoane din „Ferma Vedetelor”, cele prezentate de Iulia Vântur, dar şi în cel mai recent sezon, cel prezentat de Monica: Octavian Strunilă, Paul Ipate, kickboxer-ul Benny Adegbuyi (33 de ani), Cătălin Neamţu, actorul şi cântăreţul Silviu Mircescu, sportivul Cătălin Mitrea, tatăl copilului Andreei Mantea, dar şi actorul Gelu Niţu.

monica-barladeanu-filmari_4.png

Monica Barladeanu Benny Adegbuyi
Octavian Strunilă dă indicaţii regizorale
foto: Instagram

Întreaga echipă a avut filmări atât în provincie, cât şi prin Bucureşti, în zone precum Jilava sau Mănăstirea Radu Vodă. Click! îşi prezintă primele poze de la filmări.

monica-barladeanu-filmari_2.png

Monica Barladeanu Benny Adegbuyi
Monica Bârlădeanu, văduva neagră la filmări
foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • Monica Barladeanu

    Monica Bârlădeanu, gazda reality-showului „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, a devenit foarte mondenă de când s-a întors în România, din Los Angeles. Am întâlnit-o la avanpremiera filmului „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”, în care Sandra Bullock, Rihanna şi multe alte vedete feminine joacă rolurile principale. Un motiv în plus să o întrebăm despre planurile ei ca actriţă.

  • Gazda emisiunii „Ferma Vedetelor” nu renunţă la Hollywood şi se pare nici lumea filmului nu renunţă prea curând la ea. După terminarea difuzării emisiunii de la PRO TV, Monica Bârlădeanu (39 de ani) nu a refuzat nici o invitaţie la petreceri mondene sau la premiere de filme.