Legătura dintre moartea lui Vadim Tudor şi cea a lui Ion Dolănescu

vadim_dolanescu.jpg

Corneliu Vadim Tudor a murit la 65 de ani, ca şi Ion Dolănescu
Foto: montaj Click!

Trecerea în nefiinţă a lui Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni (14 septembrie), după ce a făcut stop cardiac, a fost un real şoc pentru toată lumea, mai ales că fostul lider PRM nu părea că ar avea probleme grave de sănătate. Dragoş Dolănescu a declarat, pentru Click!, că Vadim s-a stins la aceaşi vârstă ca şi tatăl lui, Ion Dolănescu.

Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani, după ce a făcut 22 de stopuri cardiace în câteva ore. Moartea fostului senator i-a adus aminte lui Dragoş Dolănescu de trecerea în nefiinţă a tatăl lui său, Ion Dolănescu, şi el mort tot la 65 de ani. 

”Un mare român, un naționalist, un om deștept, care a murit ca și tata, la 65 de ani. A plecat prea repede dintre noi. Condoleanțe familiei! Îmi pare rău de el, chiar dacă nu am fost da acord de fiecare dată cu părerile lui”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!

Vadim Tudor va fi înmormântat joi 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor, care a decedat luni (14 septembrie) la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, a fost depus, marți (15 septembrie), la prânz, la Biserica "Sfântul Gheorghe Nou" din București.

Corneliu Vadim Tudor urmează să fie înmormântat, joi, la cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare.

Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în București, era scriitor, politician și jurnalist. A fost fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator.

Loading...

Citește și

 • priveghi corneliu vadim tudor

  „Tribunul” a murit luni, 14 septembrie, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, din Capitală. Corneliu Vadim Tudor avea 65 de ani. Cei care vor să îi ofer un ultim omagiu fondatorului Partidul România Mare au ocazia marți (15 septembrie).

 • corneliu vadim tudor

  Una dintre cele două fiice ale lui Vadim Tudor, Jeni, a povestit cum au decurs ultimele clipe din viaţa tatălui său. Ea a spus că, aflat în maşină înspre spital, Vadim Tudor şi-a presimţit moartea.

 • corneliu vadim tudor

  Trupul neînsulfeţit al lui Corneliu Vadim Tudor a fost depus marţi la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti. Părintele Emil Cărămizaru, care slujeşte la acest lăcaş de cult, a declarat că fostul lider PRM și-a dorit să fie depus acolo.

 • Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni (14 septembrie), la 65 de ani, a fost şi unul dintre cei mai prolifici poeţi din România. Mai mult, pentru versurile lui au fost compuse şi melodii, iar cea mai cunoscută piesă este "Mulţumesc, iubită mamă", cântată de Mirabela Dauer.

 • corneliu vadim tudor cauza decesului

  Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni (14 septembrie), la ora 18.30, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. Cauza decesului lui Corneliu Vadim Tudor, după cum afirmă surse medicale citate de Antena 3, a fost un infarct.

 • corneliu vadim tudor a murit

  Corneliu Vadim Tudor și Marioara Zăvoranu au ținut mult timp prima pagină a ziarelor cu scandalurile dintre ei. La ultima întâlnire a tribunului cu mama Oanei Zăvoranu s-a întâmplat ceva care a fost prea puțin luat în seamă la vremea respectivă. Vadim și Marioara s-au luat de mână, iar mama Oanei a spus, mai în glumă mai în serios ”Vadim, oricum nu mai avem mult de trăit!”

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1