Legătura dintre Anca Pandrea şi Romaniţa Iovan. Ce gesturi au făcut actriţa şi creatoarea de modă

romanita_iovan_la_expozitie.jpg

romanita iovan ingrid stegaru
Romaniţa Iovan şi Ingrid Stegaru
foto: arhivă personală

Pictori şi vedete, printre care îndrăgita actriţă Anca Pandrea, creatoarea de modă Romaniţa Iovan, au participat duminică, 12 mai, la un eveniment special dedicat copiilor cu autism. Click.ro îţi spune, în exclusivitate, ce le-a adus pe cele două în acelaşi loc.

Asociaţia „Om Anima”, condusă de Cristina Lucia Raicu şi Ingrid Stegaru - fondatoarea „Arhiva de Arta”, a organizat pe 12 mai, la un hotel din Capitală, un eveniment special pentru copiii cu autism. Fiecare artist invitat a donat câte 200 de lei pentru a putea expune câte 4 lucrări, aceştia fiind în număr de 34 de artişti cu peste 120 de opere expuse. în urma vernisajului, toţi banii adunaţi au fost trimişi către copiii cu probleme şi tulburări de spectru austist.

Anca Pandrea a expus patru dintre desenele regretatului Iurie Darie

Iubita regretatului Iurie Darie, actrița Anca Pandrea, a expus patru dintre  creațiile marelui actor care a fost un talent și la desenele pentru copii. „Am fost la eveniment cu patru lucrări de-ale puiului meu, Iurie Darie, dar pe care nu le-am lăsat acolo, doar am donat bani. Nu m-a lăsat inima să le las, să le înstrăinez. La fel a făcut şi prietenul meu foarte bun, Elian Băcilă, care a venit cu câteva dintre operele lui, dar şi cu muza lui de culoare, Nika Raynelle Jackson”, ne-a spus actriţa Anca Pandrea (73 de ani) care era fericită că a putut ajuta nişte copii cu bani.

elian_bacila_si_anca_pandrea.jpg

romanita iovan
Pictorul Elian Băcilă, alături de Anca Pandrea
foto: arhivă personală

Romanița Iovan a cumpărat şi ea opere de artă

Click! a aflat că la același eveniment a venit şi creatoarea de modă Romaniţa Iovan (54 de ani). „Acest eveniment a fost lansat pentru artişti care au donat câte 200 de lei pentru a putea expune patru lucrări personale – în total fiind  peste 120 opere expuse. Am avut cereri de la mulţi artişti, aceştia fiind în aşteptare pentru următorul eveniment. Deja multe lucrări au fost achiziţionate şi de persoane care locuiesc în afara ţării. La eveniment au fost peste 100 de persoane, printre care şi îndrăgita actriţă Anca Pandrea, pictorii Elian Băcilă, Mircea Muntenescu, actriţa Doina Ghiţescu, Romaniţa Iovan şi Claudiu Lupaş, care au şi achiziţionat lucrări în scop caritabil. Expoziţia poate fi  vizitată până pe data de 17 mai“, ne-a povestit Ingrid Stegaru.

 

Loading...

Citește și

  • Aceeaşi înălţime, aceeaşi greutate, trăsături ale feţei demne de un frate geamăn, frizură identică. Dacă o vezi pe Anca Pandrea alături de bărbatul brunet, ai senzaţia că ai făcut un salt în timp. Bunul ei prieten, pictorul Elian Băcilă, este „sosia” lui Iurie Darie în tinereţe. Click! a aflat cum s-au „împletit” destinele celor trei.

  • Anca Pandrea Elian bacila

    Seara de 28 iunie a fost una cu ghinion pentru actriţa Anca Pandrea, văduva actorului Iurie Darie. Înainte de a păţi accidentul care a băgat-o în spital, vedeta fusese la un eveniment monden, unde s-a agitat şi s-a enervat peste măsură. Apoi, când a ajuns acasă, a leşinat şi a fost găsită de vecini într-o baltă de sânge. Iată firul evenimentelor!