Lecție de spălat pe mâini de la fetița Amaliei Enache. Ce crede Alma despre coronavirus

alma-enache.png

alma fiica amaliei enache
Alma, fiica Amaliei Enache, știe cât de periculos este noul coronavirus
foto: captură/YouTube

Într-o perioadă în care mulți adulți apelează la tot felul de trucuri pentru a păcăli autoritățile și a ieși pe stradă și în afara situațiilor prevăzute de Ordonanța Militară, copiii lasă impresia că au înțeles mai bine situația. Au învățat mișcările corecte pentru spălarea mâinilor și nu au problem cu plictiseala. Cel puțin așa dovedește fetița de trei ani și jumătate a Amaliei Enache.

În plină pandemie de coronavirus, copiii spun lucruri înțelepte. Alistmagazine.ro a întrebat mai mulți copii de vedete cum se descurcă în condițiile de izolare la domiciliu impuse de autorități, iar răspunsurile acestora pot constitui o lecție pentru mulți adulți.

Alma, fetița de trei ani și jumătate a Amaliei Enache, știe exact de ce este nevoită să stea numai în casă, în loc să meargă la grădiniță și să alerge prin parc, ca de obicei. Stăm acasă pentru că este coronavirus și ne îmbolnăvim”, a spus micuța.

Alma a dat și o lecție de spălat corect pe mâini, fără să uite de degetele mari și de unghiuțe. Puștoaica a mai spus că nu se plictisește deloc acasă, iar drept dovadă ne-a arătat o adevărată opera de artă din fulgi de porumb și afine.

Citește și:

Amalia Enache: „Nu vreau doar un copil, ci mai mulți”. Ce spune vedeta despre revenirea la PRO TV

Fetiţa Amaliei Enache a pozat ca un manechin la petrecerea OK!. E simpatică foc!

Loading...

Citește și