Mihai Gâdea l-a învăţat pe Julio Iglesias Jr. să spună "Jos Băsescu!" VIDEO

mihai_gadea_julio_iglesias_jr.jpg

mihai gandea julio iglesias jr
Julio Iglesias Jr a fost invitat la "Sinteza Zilei" cu Mihai Gâdea
foto: adevarul.ro

Julio Iglesias Jr. a fost invitat joi, 14 mai, în platoul emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3. Prezentatorul Mihai Gâdea a dorit să îl înveţe câteva cuvinte în română şi i-a oferit o lecţie de "antibăsism".

Julio Iglesias Jr. se află în România petnru a susţine un concert alături de tatăl său. Invitat în platoul "Sinteza Zilei", el a acceptat să înveţe câteva cuvinte în română. Mihai Gâdea a ştiut exact ce cuvinte să îi spună cântăreţului: sloganurile lui preferate, "Jos Băsescu" şi "Antena 3 e aici". 

După ce Julio a repetat întocmai, Mihai Gâdea i-a spus, cu zâmbetul pe buze, că îl iubeşte, conform adevarul.ro.

 

Julio Iglesias Jr. şi tatăl său au două concerte în România

Julio Iglesias Jr. va susţine, alături de tatăl său, legendarul Julio Iglesias, două concerte în România, pe 22 mai la Cluj şi pe 2 iulie la Bucureşti. 
Invitat la "Adevărul Live!", Julio Iglesias Jr. a povestit că a venit de patru sau cinci ori în România: "Oamenii sunt amabili, mă distrez deşi vin doar pentru muncă. Mi-ar plăcea să vin la mare şi să mă distrez. L-am rugat pe tatăl meu să facem două concerte în România, să ne bucurăm de oameni şi de ambianţă. Tatălui meu îi place foarte mult România". 
Născut în Spania, a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel şi de fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă. Julio Iglesias Jr. are 42 de ani şi este căsătorit cu Charlise Verhaert, un personaj cunoscut din lumea modelling-ului.   Preocuparea lui Julio Iglesias Jr. pentru muzică a început de la o vârstă fragedă, dar în acelaşi timp s-a remarcat ca model şi actor de televiziune. După lansarea albumului de debut intitulat „Under My Eyes“, Julio Iglesias Jr. a devenit idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii. 
A prezentat creaţii semnate de Versace, Tommy Hilfiger şi GAP , a avut un rol de succes într-un serial săptămânal pentru adolescenţi, difuzat de postul NBC, „Out of the blue“. De asemenea, a găzduit o serie de 22 de episoade în care a explorat cele mai exotice destinaţii din America Latină şi America de Sud, pentru postul de televiziune Travel Channel.
 

Loading...