Leana şi Costel au spulberat concurenţa cu umorul oltenesc

12-13-vedete-leana-si-costel.jpg

Radu Pietreanu  și Mugur Mihăescu
Din 1998, de când au înființat Vacanța Mare, Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu continuă să facă ravagii cu glumele lor

Au făcut pauză de televiziune timp de 6 ani, dar fanii nu i-au uitat. Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu s-au întors cu „Vacanţa mare” sâmbătă, la Kanal D, iar audiențele înregistrate îi fac pe șefi, dar și pe protagoniști, să-și frece palmele de bucurie.

Cu serialul de umor oltenesc, Kanal D s-a situat pe locul al doilea în topul audiențelor, la nivel național, după Antena 1, dar peste PRO TV.

“Vacanța mare” a înregistrat 5,8% puncte de rating şi 13,3% cotă de piaţă, iar 1.542.000 de telespectatori urmăreau în minutul de aur (21.49) revenirea simpaticilor Leana și Costel. În intervalul orar 21.30-22.40, postul PRO TV a bifat 4,3 puncte de rating cu filmul “Gustul Răzbunării”, iar Antena 1, 8,5 puncte de rating cu finala show-ului “Mireasă pentru fiul meu”.

„Oamenii aşteaptau «Vacanţa Mare», s-a văzut asta şi în reluările de până la începerea noului sezon «Leana s-a întors». Până la urmă, asta e menirea noastră, să îi bucurăm pe cei de acasă. Sâmbăta trecută a fost doar primul episod dintr-o lungă serie, mai departe se va dezlănţui haosul! Leana îşi doreşte propriul show, Urinela (Ani Crețu) ajunge să o consilieze, DNA pune ochii pe familia Pârţag, Axinte (Florin Petrescu) nu se dezminte şi tot aşa. O să fie nebunie!”, a declarat Mugur Mihăescu (48 de ani) pentru Click!

Și la începutul anilor 2000, când se difuza la PRO TV, “Vacanța Mare” avea un public care depășea 2,2 milioane de telespectatori.

Loading...

Citește și

  • leana, costel, vacanta mare, kanal D

    Inevitabilul s-a produs. Aşa cum Click! a anunţat în premieră, acum o săptămână, grupul de umor “Vacanţa mare” a bătut din nou palma cu turcii de la Kanal D.