Le mai recunoaşteţi? Ce frumoase erau actriţele noastre în tinerețe!

adela-marculescu_77_de_ani.jpg

Adela Mărculescu, 77 de ani

Actriţele din generaţia de aur au fost adevărate bombe sexy în anii de început ai carierei lor.

De o frumuseţe naturală ieşită din comun, doamnele din teatrul şi cinematografia românească de odinioară se pot mândri că mama natură le-a înzestrat cu trăsături pe care multe tinere din ziua de astăzi le obţin doar în cabinetul medicului estetician. Le recunoaşteţi?

cezara-dafinescu_67_de_ani.jpg

Cezara Dafinescu
Cezara Dafinescu, 67 de ani

draga_olteanu_matei_82_de_ani.jpg

Draga Olteanu Matei
Draga Olteanu Matei, 82 de ani

ileana-stana-ionescu_79_de_ani.jpg

Ileana Stana Ionescu
Ileana Stana Ionescu, 79 de ani

margareta-paslaru72_de_ani.jpg

Margareta Pâslaru
Margareta Pâslaru, 72 de ani

mariana-mihut_73_de_ani.jpg

Mariana Mihuţ
Mariana Mihuţ, 73 de ani

maria-ploae_65_de_ani.jpg

Maria Ploae
Maria Ploae, 65 de ani

stela-popescu_80_de_ani.jpg

Stela Popescu
Stela Popescu, 80 de ani

tamara-buciuceanu_86_de_ani.jpg

Tamara Buciuceanu Botez
Tamara Buciuceanu Botez, 86 de ani

valeria_seciu_76_de_ani.jpg

Valeria Seciu
Valeria Seciu, 76 de ani

 

Loading...

Citește și

 • oana pellea, cezara dafinescu, tora vasilescu, irina petrescu

  Într-o vreme în care operațiile estetice și expunerea sânilor în pictoriale mai mult sau mai puțin artistice sunt la ordinea zilei, pare greu de crezut că în urmă cu câteva decenii aparițiile nud în filmele românești erau o raritate. Poate tocmai de aceea apreciem acum atât de mult imaginile cu unele dintre cele mai frumoase actrițe de la noi, în care sânii neatinși de bisturiul medicilor esteticieni joacă rolul principal.

 • ada condeescu transformare adrian perjovschi

  A câştigat Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin, dar şi premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de la Sarajevo cu rolul din “Loverboy”! Ada Condeescu nu este doar o actriţă de succes, ci şi o femeie foarte frumoasă. Ea a acceptat propunereade a fi transformată într-o divă italiană a anilor '60.

 • cele mai frumoase actrite

  Le știi din filme celebre, le cunoști povestea din scandaluri nu mai puțin celebre. Au fost admirate, invidiate și urmărite peste tot de fotografi. Au marcat istoria filmului și au făcut să viseze generații întregi de femei. Ți le prezentăm acum într-unul dintre cele mai puțin cunoscute roluri ale lor, rolul de mame. Iată cum arată copiii celor mai frumoase actrițe din toate timpurile.

 • monica davidescu interviu actrita teatru

  Este una dintre cele mai de succes actrițe din România, dar puțină lume știe cum a făcut Monica Davidescu (43 de ani) primii pași spre lumina reflectoarelor de pe scenă. Actrița a vorbit în exclusivitate despre începutul carierei sale, pentru artistul-fotograf Simion Buia.

 • maia morgenstern sexy actrita

  Exact acum un an, Maia Morgenstern (53 de ani) se despărțea de cel de-al doilea soț, medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu, după 13 ani de mariaj. Cu siguranță acest pas nu a fost ușor de făcut, dar actrița a înflorit la propriu între timp.

 • aimee iacobescu cezara dafinescu bani

  Scandalul dintre cele două doamne ale teatrului românesc continuă cu acuzații tot mai grave. Mărul discordiei ar fi un împrumut de 2.000 de lei, bani proveniți din donațiile pe care le-a primit Aimée Iacobescu (69 de ani) de la admiratori. Actrița susține că a ajutat-o pe Cezara Dafinescu (67 de ani), însă ea nu i-ar mai fi înapoiat banii.