Lavinia Pîrva a arătat tuturor ce ar trebui să vadă doar Ștefan Bănică

lavinia_parva_stefan_banica.png

stefan banica lavinia parva casatorie relatie
Stefan Banica si Lavinia Pirva s-au casatorit in mare secret
Foto: Instagram

Lavinia Pîrva este, la ora actuală, o femeie fericită, ea reușind, într-un final, să devină doamna Bănică. Și, pare-se, cântăreața, devenită femeie măritată, a decis că este cazul să renunțe la inhibiții.

Lavinia Pîrva este, de ceva vreme, foarte activă pe conturile ei de socializare. Și, pentru a-și ține fanii aproape, soția lui Ștefan Bănică a început să posteze imagini care mai de care mai fierbinți, unele dintre acestea fiind, probabil, rezervate până acum doar pentru celebrul artist. Astfel, îmbrăcată într-un body negru din dantelă, acoperit artistic cu un voal transparent, Lavinia, privind senzual spre aparatul de fotografiat, a făcut senzație cu formele perfecte pe care le-a afișat.

lavinia_parva.png

lavinia pirva stefan banica copil relatie sexy
Lavinia Pirva se poate lauda cu un corp perfect
Foto: Instagram

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de foarte mult timp și s-au căsătorit în mare secret în Bulgaria, în vara anului trecut, însă cununia religioasă a avut loc în România. Cei doi nu exlud apariția unui copil, în viitorul apropiat.

lavinia_parva1.png

lavinia pirva stefan banica copil relatie sexy
Lavinia Pirva nu se sfieste sa pozeze in ipostaze incendiare
Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

  • Foto

    Ştefan Bănică Junior a fost invitat în platoul emisiunii “Dincolo de aparenţe” pentru a vorbi atât despre carieră, cât şi despre viaţa sa personală pe care, în general, preferă să o ţină departe de ochii curioşilor. Ştefan a împlinit 50 de ani de viaţă pe 16 octombrie şi munceşte în industria muzicală de 30 de ani.

  • Fără nicio bătaie lungă, oricine o vede pe Lavinia din 2011 în oglinda cu Lavinia din 2017, va observa foarte puține asemănări. Ștefan Bănică a modelat-o pe brunetă după chipul și asemănarea unei...zâne.

  • foto

    N-a contat diferenţa de vârstă dintre ei, dar nici diferenţa de venituri. Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva se iubesc în linişte, discret, iar acum savurează o vacanţă exotică, în America de Sud. O discrepanţă mare e şi între Ştefan şi socrii lui, oameni simpli, cu venituri modeste, dar care şi-au sprijinit fiica şi în alegerile amoroase, şi în cele profesionale. Florin Pîrva, socrul lui Bănică, este funcţionar public şi are un venit anual de 30.022 lei.

  • lavinia pirva stefan banica jr nunta bulgaria

    Cu simbolul căsătoriei pe inelare, Lavinia şi Ştefan Bănică jr. au încercat să ţină în continuare la secret faptul că s-au căsătorit departe de ochii curioşilor. Cei doi au apărut săptămâna trecută împreună la lansarea piesei artistului "Ea mi-a pus cătuşe". Vizibil încurcaţi de situaţie, proaspăt însurăţeii nu au negat că verigheta este fix ceea ce pare, ci doar au zâmbit cu subînţeles şi au refuzat să dea alte detalii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1