Lavinia Pârva, în vacanță cu copiii lui Bănică. Cum se înțelege bruneta cu cei doi

lavinia-parva-stefan-banica-celebrity-awards-2014-1.jpg

Lavinia Pîrva a mărturisit că nu de puține ori a fost în vacanță cu cei doi copii ai lui Ștefan Bănică

Lavinia Pârva (32 de ani) "a dat din casă" şi a povestit cum se înţelege cu copiii celebrului artist. Asta după ce, în cadrul unui interviu, a dezvăluit că nu o dată a mers în vacanţă împreună cu fiul Cameliei Constantinescu şi al artistului, dar şi fiica Andreei Marin cu Ştefan Bănică.

Iubia lui Ștefan Bănică a acordat un interviu celor de la Antena Stars unde a vorbit despre viața alături de juratul de la ”X Factor”, dar și relația pe care o are cu cei doi copii ai săi. Se pare că cei patru se înțeleg de minune și petrec momente incredibile împreună.

”Nu ne-am gândit unde om merge în vacanță, urmează. Mergem des alături de copii șoâi este minunat. Copii sunt mari, ne înțelegem de minune, iar Ștefan este un tată extraordinar. De multe ori glumește și spune că se află în vacanță cu trei copii. Nu vreau să-mi mai lipsească din viață liniștea pe care o am acum”, a declarat Lavinia la ”Dincolo de aparențe”, la Antena Stars.

Discreţi cu viaţa personală, Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. îşi trăiesc povestea departe de ochii curioşilor. De aici probabil şi numeroasele speculaţii care s-au făcut pe tema unui copil în cuplu. Cântăreața a risipit zvonurile, însă a dat de înțeles că ar vrea să aibă un copil cu Ștefan, ba chiar exersează responsabilitățile de mamă.

Bruneta a recunoscut târziu că este noua parteneră de viață a lui Ștefan Bănică. .  Fosta solistă de la trupa Spicy a fost surprinsă de Click!, în septembrie 2011, intrând în scara în care fostul soţ al Andreei Marin are un apartament, la etajul 1, pe strada Amman. Abia în toamna lui 2013 cei doi au anunţat oficial că formează un cuplu adevărat. Se puteau afişa nestingheriţi, întrucât solistul divorţase de Andreea Marin în ianuarie a aceluiaşi an.

Loading...

Citește și

  • lavinia parva stefan banica jr sarcina copil

    Lavinia Pârva formează de mai mulţi ani un cuplu cu Ştefan Bănică jr. şi nu de puţine ori s-a spus despre ei că vor deveni părinţi. Artista a lămurit cum stau în realitate lucrurile într-un interviu pe care l-a acordat recent unei reviste. Bruneta a explicat că îşi exersează responsabilităţile de mamă pe căţelul ei, un exemplar Yorkshire Terrier.

  • lavinia tricou mesaj sarcina

    Nu a existat an de când formează un cuplu cu Ştefan Bănică jr. ca în jurul Laviniei Pârva să nu planeze suspiciunea de sarcină. Din cauza fluctuaţiilor de greutate, artista a dat de bănuit tot timpul că îl va face tătic din nou pe iubitul ei, dar de data aceasta zvonurile par să fie cât se pare de reale, iar solista face eforturi să-şi ascundă burtica sub haine lejere.