Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr., gata de nuntă

lavinia_parva_stefan_banica_jr._lat.jpg

Lavinia Parva Stefan Banica nunta
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr. se iubesc din 2011, când Click! a aflat în premieră despre relația lor
foto: Viva

Ștefan Bănică jr. (48 de ani) și Lavinia Pârva (30 de ani) se pregătesc de nuntă? Au trecut patru ani de când se iubesc, așa că nu ne-ar mira. Cei doi au acceptat să vorbească pentru prima dată despre relația lor și să pozeze împreună într-un pictorial. În ediția de mâine a revistei „Viva”, Bănică și Pârva strălucesc pe copertă.

În 2011, fotoreporterii Click! o surprindeau pe Lavinia Pârva cum se furișa din cuibușorul de nebunii pe care Ștefan Bănică jr., pe atunci încă însurat cu Andreea Marin, îl avea în zona Dorobanți din Capitală. Degeaba nu au vrut să recunoască relația la acea vreme. Timpul a dovedit că ziarul Click! a avut dreptate. Este adevărat, însă, că cei doi au păstrat discreția asupra relației lor chiar și după ce Bănică a divorțat de „Zână”.

După cei patru ani de iubire, inevitabilul s-a produs! Ștefan și Lavinia au acceptat să apară împreună într-un pictorial pentru revista „Viva”. Și acesta este un pas foarte important în relație, dacă ne gândim că, data trecută când a făcut acest lucru, solistul s-a și însurat.

Ședința foto pentru acest pictorial a durat câteva ore bune și s-a desfășurat într-un hotel din Bucureşti. Iar în interviul din „Viva”, cei doi povestesc în premieră despre relaţia lor, despre muzică şi cum se înţeleg în cuplu. Lavinia a povestit că apar multe bârfe despre ea, însă cea mai tare este „că sunt gravidă și, dacă ar fi să mă iau după asta, aș fi gravidă în luna a 18-a”, a spus ea, în interviul acordat pentru aceeaşi revistă.

Ședința foto a avut loc într-un hotel

lavinia_parva_stefan_banica_jr.jpg

Lavinia Parva Stefan Banica nunta
În paginile ediției de noiembrie a revistei „Viva”, Lavinia și Ștefan oferă amănunte neștiute despre relația lor
foto: Viva
Loading...

Citește și

 • femeile din viata lui stefan banica jr

  Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr.(47 de ani) au fost numeroase. Artistul are două căsnicii eșuate în palmares,cu Mihaela Rădulescu (46 de ani) și cu Andreea Marin (40 de ani). A avut numai relații tumultoase, care s-au lăsat cu scandal.

 • Ziaristul specializat pe celebrităţile din România, Cristi Brancu, fost redactor-şef la VIP în anii 90, a dezvăluit, vineri seară, la emisiunea "Acces direct", că Ştefan Bănică junior ar fi avut un comportament violent faţă de partenerele de viaţă.

 • Mihaela Rădulescu a demontat toate zvonurile legate de violenţa de care a fost acuzat în repetate rânduri Ştefan Bănică Jr. Fosta soţie a cântăreţului a mărturisit că acesta nu a dat niciun moment dovadă de un comportament agresiv faţă de ea, pe perioada cât au fost căsătoriţi. 

 • lavinia parva stefan banica

  Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică Jr., e mai fericită ca oricând! Cântăreaţa îşi etalează cu mândrie inelul de logodnă cu diamante primit de la cântăreţ, iar el îi apreciază Laviniei talentul de gospodină! Artista ne-a vorbit, în exclusivitate, despre povestea de dragoste pe care o trăieşte şi despre zvonurile referitoare la o eventuală nuntă!

 • lavinia parva

  Lavinia Pârva și Ștefan Bănică formează oficial un cuplu din 2013, dar până acum nu s-a pus niciodată vorba despre căsătorie sau copii. E drept că Lavinia a afișat în mai multe rânduri o siluetă modificată, iar cârcotașii au speculat imediat că la mijloc ar fi o sarcină. Recent, cântăreața a abordat deschis subiectul copiilor, iar declarația ei a fost cel puțin surprinzătoare. ”Mă doare sufleţelul că nu sunt tot timpul cu căţelul meu, care acum se află la mama. El este nepoţelul mamei mele.”

 • lavinia parva stefan banica

  S-a dus pasiunea din cuplul Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva. Chiar dacă fac eforturi să îşi arate dragostea ori de câte ori sunt camere de filmat prin apropiere, iată că de data aceasta au dat-o în bară. Dacă mai ieri Ştefan declara că Lavinia este femeia vieţii lui, iată că astăzi nici nu o mai sărută.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1