Lavinia Pârva i-a «spart» casa, acum îi creşte şi fata Andreei Marin?

lavinia-main.jpg

Lavinia şi Violeta au cumpărat un tort şi au plecat spre casă
Foto: Mihai Ionescu

A spus că-şi doreşte copii cu Ştefan Bănică, însă până i se va îndeplini dorinţa, Lavinia Pârva îşi face antrenamentul pe fiica vitregă. Bruneta a cucerit-o pe fata Andreei Marin cu tort şi a primit-o în apartamentul în care şi-a început relaţia secretă cu tatăl fetei.

De luna viitoare, Andreea Marin (42 de ani) revine pe micile ecrane, ca jurat al emisiunii ”Uite cine dansează”, de la Pro Tv. Aşa că a plecat în Ţara Sfântă să-şi încarce bateriile. În călătoria de reculegere şi relaxare „Zâna” nu şi-a luat fetiţa, dar nici n-a lăsat-o cu bona.

Ci cu Lavinia Pârva (32 de ani), femeia care i-a fost rivală şi i-a spart căsnicia. Click! a dezvăluit, în exclusivitate, în 2011, că între Ştefan Bănică şi Lavinia era mai mult decât o relaţie profesională. Dovadă fotografiile surprinse de fotoreporterii noştri, când cântăreaţa ieşea din apartamentul lui Ştefan Bănică situat în apropierea Ateneului. Şi, în timp ce Marin făcea sport şi vizita locurile sacre, iubita lui Ştefan Bănică jr. face pe dădaca perfectă cu micuţa Violeta.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe cântăreaţă şi pe fiica vitregă, joi, în cartierul bucureştean Lacul Tei, în timp ce ieşeau dintr-un supermarket cu un tort. După cum se poate vedea în imagini, solista ţine să fie elegantă chiar şi la o banală ieşire, aşa că a fost o apariţie în ţinută casual, culoarea bej, accesorizată cu ochelari cu pietre. Îi iese perfect chiar şi rolul de mamă, nu doar de logodnică. Aceasta s-a jucat cu Violeta, a pupat-o pe frunte, a urmărit-o cu privirea ca nu cumva să o piardă, iar micuţa zglobie s-a simţit foarte bine în prezenţa acesteia, semn că micuţa a acceptat-o pe iubita tatălui.

Grijulie şi extrem de responsabilă, iubita lui Bănică i-a deschis portiera şi a poftit-o pe aceasta pe locul din spate al maşinii, apoi au pornit în trombă în zona Sălii Palatului, în apartamentul în care Pârva şi Bănică şi-au desfăşurat amantlâcul în urmă cu şase ani. Violeta a intrat în bloc în paşi ştrengăreşti, iar viitoarea doamnă Bănică, cu tortul în mâna stângă şi cu sticla de suc în cea dreaptă, i-a deschis micuţei uşa de la bloc.

lavinia3.jpg

Foto: Mihai Ionescu

Nu doar Violeta a acceptat-o pe Lavinia, ci şi Radu, băieţelul din prima căsnicie a lui Bănică. Probabil doar Andreea Marin îi mai poartă pică cântăreţei, în rest, aceasta a demonstrat că se poate descurca perfect în rol de mamă vitregă şi, mai ales, să-i facă cel de-al treilea moştenitor lui Bănică jr. 

În 2011, Bănică a înșelat-o pe Marin cu Lavinia

S-au cunoscut la ”Dansez pentru tine”, când Lavinia Pârva participa în calitate de concurentă la emisiune, iar Ștefan Bănică era prezentator.

În 2011, Click! a surprins-o pe fosta componentă a trupei Spicy în timp ce intra în blocul din strada Amman, în care Ştefan Bănică deţine un apartament. Camuflată cu o pălărie-clop și o pereche de ochelari mari şi negri, bruneta a ieşit de-acolo după fix trei ore.

banica.jpg

Fotoreporterii Click! au dezvăluit amantlâcul dintre Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva

Andreea Marin, pe atunci soția lui Bănică, se afla la Moscova, iar Lavinia a profitat de această absență. La ieşirea din bloc, cântăreaţa a fost întrebată de fotoreporterii Click! ce caută acolo. Ea s-a fâstâcit şi a negat că ar fi venit la Ştefan. Însă, ulterior i-a transmis un mesaj pe telefon, care a dovedit amantlâcul: «Nuuu ieşi». La scurt timp însă, din bloc a ieşit şi Ştefan Bănică, la fel de speriat şi stingher ca şi iubita lui.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1