Lavinia Pârva face treninguri cu mască de protecție. Cum arată și cât costă

lavinikka_parva_2_copy.jpg

Lavinia Pârva (36 de ani)
Citeste tot despre: 

Lavinia Pârva (36 de ani) este încă una dintre vedetele care a ales să se reprofileze pe perioada pandemiei. Veniturile au scăzut în anul pandemiei și în familia lui Ștefan Bănică jr, așa că soţia sa, Lavinia, s-a gândit ca, în lipsa concertelor, să-și deschidă o nouă afacere.

Ideea i-a venit după ce l-a născut, în luna mai 2019, pe fiul lor, Alexandru. Lavinia a luat foarte multe kilograme în timpul sarcinii și a avut mari probleme căci nu mai intra în vechile haine. Așa că s-a decis să-și deschidă o afacere online cu treninguri, care s-au vândut ca pâinea caldă pe pandemie. 

lavinia_parva_2_copy.jpg

Un trening creat de Lavinia costă între 300 de lei și 500 de lei

“Am luat destul de multe kilograme în sarcină, am avut retenţie de apă. Am slăbit spectaculos acum. Dar nu mai încăpeam la un moment dat în nimic. Are mult succes acest proiect. La mine a fost o necesitate. Am făcut lucruri pe care le-aș fi purtat eu. Eu nu mă numesc designer. Creez treninguri, care pot fi purtate și-n în club, la terase, nu doar acasă. Deocamdată fac doar  haine de dame. O sa fac și de băr­baţi”, a declarat vede­ta, la emisiunea Xtra Night Show.

Un trening creat de Lavinia costă între 300 de lei și 500 de lei, iar unele dintre acestea au un design modern adecvat pandemiei, fiind dotate cu glugă și mască de protecţie. 

Loading...