Lavinia Pârva a ajuns la fundul sacului

12-vedete-foto-1-8-col-ea-in-stanga-la-cotor-cu-spatiu-in-dreapta.jpg

14 martie 2016. Încruntată, după 10 minute petrecute în faţa bancomatului, Lavinia părăseşte zona cu câteva zeci de lei în mână
Foto: Mihai Ionescu

Iubitul ei, Ştefan Bănică, este unul dintre cei mai scumpi solişti de pe piaţă, cu un onorariu de 15.000 de euro, dar de ea banii nu se prea lipesc. Cel puţin asta reiese din imaginile surprinse de fotorepoterii Click!, cu Lavinia Pârva făcând feţe-feţe lângă bancomat. Culmea, nu o singură dată!

Din toamna anului 2013, de când a recunoscut că se iubeşte cu Ştefan Bănică (48 de ani), Lavinia Pârva (31 de ani) parcă a lăsat muzica în plan secund, preferând să se ocupe mai mult de şcoala ei de talente.

Zoom
De puţin timp, solista conduce un Nissan Juke muştar, care costă 30.000 de euro
Foto: Mihai Ionescu

Din iunie 2015 nu s-a mai lăudat pe Facebook cu poze de la vreun concert, aşa cum fac colegele ei de breaslă, iar de la ultima piesă lansată, “Aroma del Amor”, au trecut mai bine de 6 luni.

Zoom
Cântăreaţa s-a camuflat bine sub pelerină, pentru a nu fi recunoscută
Foto: Mihai Ionescu

Pesemne, asta se vede şi în conturi, din moment ce fiecare întâlnire a Laviniei cu bancomatul este una nefericită. Recent, mai exact luni, în jurul orei 16.00, solista a fost surprinsă în zona Călăraşi din Capitală, plecând de la bancomat cu ceva mărunţiş, nu mai mult de 60 de lei, după cum se observă din poze. Dar asta nu e tot.

Zoom
24 noiembrie 2015. Lavinia a stat şi atunci vreo 15 minute în zona bancomatului şi a încins telefonul, fără să reuşească să scoată vreun ban
Foto: Mihai Ionescu

Până să scoată banii, bruneta a poposit vreo 10 minute în faţa ATM-ului. La fel s-a întâmplat şi pe 24 noiembrie 2015, chiar de ziua ei, când Click! a surprins-o tot în faţa unui bancomat, aşteptând preţ de 15 minute şi vorbind, nervoasă, la telefon. Nu ştim dacă l-a sunat pe iubi, să se plângă de finanţe, sau pe funcţionarii de la bancă, pentru a cere lămuriri despre conturile ei. Dincolo de aceste necazuri, iubita lui Ştefan Bănică are însă şi un motiv de satisfacţie: de ceva timp încoace conduce o maşină nouă, un Nissan Juke de culoare muştar, care costă vreo 30.000 de euro, aproximativ un miliard de lei vechi. Onorariul Laviniei pentru concerte variază între 1.700 şi 2.500 de euro.

Şi Victor Slav a umblat din bancă-n bancă

Zoom
Foto: Mihai Ionescu

Din noiembrie 2014, de când a fost coprezentator la emisiunea “Dansează printre stele” (Antena 1), de Victor Slav nu s-a mai lipit vreun contract tv.

Aşadar, îl putem numi şomer de lux. Fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, făcând slalom între bancomate. La prima oprire nu a scos nimic de pe card, abia de la al doilea ATM a plecat cu nişte bancnote, pe care le-a numărat atent, ca nu cumva aparatul să îl fi păcălit.

Ei se plimbă cu «milioanele» de lei pe străzi

Zoom
Foto: Mihai Ionescu

Spre deosebire de Lavinia Pârva şi Victor Slav, există şi vedete care pleacă fericite de la bancomate. Andreea Tonciu a scos câteva hârtii de 100 de lei, pe care le-a ţinut victorioasă în mână, până la maşină. Nici Ilie Năstase nu se uită la mărunţiş şi a fost surprins, în mijlocul străzii, cu câteva “milioane” bune la purtător.

loading...

Citește și

  • “Soacră, soacră…poamă acră?”. Nici vorbă! Lavinia Pârva (30 de ani) poate răsufla uşurată pentru că a reuşit să-i intre la inimă Sandei Liteanu, mama lui Ştefan Bănică jr. (48 de ani). Se pare că sexoasa brunetă a trecut testul şi are mari şanse să devină noră cu acte oficiale.

  • Lavinia Parva Stefan Banica nunta

    Ștefan Bănică jr. (48 de ani) și Lavinia Pârva (30 de ani) se pregătesc de nuntă? Au trecut patru ani de când se iubesc, așa că nu ne-ar mira. Cei doi au acceptat să vorbească pentru prima dată despre relația lor și să pozeze împreună într-un pictorial. În ediția de mâine a revistei „Viva”, Bănică și Pârva strălucesc pe copertă.

  • Lavinia Parva Banica andreea marin

    Primul pictorial realizat de Ștefan Bănică jr. (48 de ani) și femeia cu care a înlocuit-o pe Andreea Marin posibil să stârnească dureri mai vechi în sufletul „Zânei”. În interviul acordat în exclusivitate ediției de noiembrie a revistei „Viva”, Lavinia Pârva (30 de ani) a făcut câteva declarații cu adevărat curajoase.

  • Lavinia Pârva a decis să îşi facă o schimbare de look în prag de Sărbători. Iubita lui Ştefan Bănică Jr. a trecut pe la salonul de înfrumuseţare de unde a ieşit cu o culoare nouă de păr.