Laurette se bronzează pe Coasta de Azur, după ce a vândut vila cu 100.000 €

6-7-vedete-laurette.jpg

Laurette are un trup de invidiat la 35 de ani

În urmă cu două săptămâni, Laurette Atindehou (35 de ani) a reușit să-și vândă vila din Bragadiru, pe care i-o dăruise fostul ei soț, Ciprian Nistor, în urmă cu doi ani. La scurtă vreme după ce s-a văzut cu banii în buzunar, celebrul fotomodel a decis să plece într-o vacanță peste hotare și nu oriunde, ci în tocmaai Franța, pe Coasta de Azur, raiul miliardarilor lumii.

Ea și-a etalat pe plajă trupul de divă, reușind să le ia mințile tuturor bărbaților aflați pe șezlong, în preajma ei.  Laurette a decis ca, din banii obținuți pe imobil, să plece definitiv din România și să se mute în America, împreună cu fiica ei, Selena, în vârstă de șapte ani.

Ea a menționat într-un interviu, mai în glumă mai în serios, că pleacă peste Ocean ca să găsească un miliardar, căci pe cei de pe plaiurile noastre mioritice i-a avut. Este de notorietate scurta relație cu Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis, a cărui avere se ridică la 1, 2 miliarde de dolari. Cei doi au fost surprinși de fotoreporterii Click! pe plaja din Mamaia, în urmă cu exact trei ani.

Loading...

Citește și