Laurette s-a pozat goală, dar fanii s-au uitat doar la buze

12_2-col-laurette.jpg

Laurette Atindehou

Laurette Atindehou (33 de ani) este conștientă de atuurile sale feminine, așa că de fiecare dată când are ocazia, sexoasa mulatră își pune trupul în evidență. Fie la evenimente mondene, fie pe reţelele sociale.

 

Recent, bruneta s-a fotografiat goală în pat, singurică, din cauză că soțul său, Ciprian Nistor, se află în penitenciarul Gherla pentru evaziune fiscală. Culmea, nu pe formele brunetei îţi picau ochii, ci pe buzele puternic evidenţiate cu culoare roşie.“Așa singurică”, “Super”, “Superbă”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Laurette pe Facebook.

Loading...

Citește și

  • laurette ochi vineti urticarie intoxicatie

    Probleme grave pentru Laurette după un zbor cu avionul! Nu călătoria i-a făcut necazuri manechinului, ci gustarea expirată, în urma căreia s-a ales cu o erupţie pe tot corpul. Ea a povestit pe contul de socializare experienţa nefericită prin care a trecut şi cum s-a trezit cu faţa tumefiată după ce a mâncat un sandviş.

  • S-a despărţit de Laurette Atindehou, dar se pare că tot cu gândul la ea a rămas. Sau cel puţin la pielea ei ciocolatie. Mihai Ştefan s-a cuplat de ceva vreme cu o altă mulatră celebră, nimeni alta decât actriţa Majda Aboulumosha. Concurenta de la “Ferma Vedetelor” (Pro TV) l-a vrăjit pe afacerist cu torturile ei delicioase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1